Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sulík chce byť pred voľbami vo forme! Zvolil obľúbenú kliniku slovenských superhviezd, kto ho nahovoril?

Sulík sa objavil v blízkosti kliniky, ktorú pozná viacero slovenských prominentov. Zobraziť galériu (2)
Sulík sa objavil v blízkosti kliniky, ktorú pozná viacero slovenských prominentov. (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Vlado Anjel, TASR/Martin Baumann)

SIÓFOK/BRATISLAVA - Zatúžil opäť po starých časoch alebo mu už prekážala zanedbaná kondička z ministerských čias? Kto vie... Líder SaS Richard Sulík sa krátko po tom, ako sa začal nový rok objavil v blízkosti známej maďarskej kliniky, kde praktizujú tzv. ajurvédsku medicínu. Sulík pritom tvrdí, že sa tam išiel len zbaviť prebytočných kíl, no o tomto liečebnom odbore je známe oveľa viac.

archívne video

Sulík: Strana SaS pôjde do volieb samostatne (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

Dôvodom je chudnutie

Ako nám prezradila hovorkyňa Richarda Sulíka Katarína Matejková, Sulík je na pobyte hlavne z dôvodu zhodenia niekoľkých kíl navyše. Chce sa vraj udržať v kondícii. "Neboli to ľahké dva roky, ministrovanie je veľká zodpovednosť a vybralo si svoju daň. Cítil som na kilogramoch aj na zdraví, že hlavným problémom je stres," odôvodňuje svoju prítomnosť v zariadení Sulík.

Ajurvédu volí viacero populárnych ľudí, hlavne zo šoubiznisu

Ak neviete, čo je to ajurvéda, je vhodne pripomenúť, že ide o vyše 5-tisíc rokov starý indický spôsob liečebného postupu a filozofie medicíny, ktorá spája telo a myseľ. Výnimkami pri týchto liečeniach nie sú ani špeciálne výživy, aktivity, terapie pomocou byliniek, joga či masáže, za ktorých sa na pacienta leje množstvo oleja, ktoré má z tela odplavovať škodlivé látky.

"Počul som dobré odporúčania na tento hotel, že si tam človek vie rýchlo a efektívne oddýchnuť, tak som využil sviatočné obdobie a išiel som sa dať trochu dokopy. Čaká nás politicky zaujímavý rok, chcel som do neho vojsť s energiou a myslím, že tento účel to splnilo. Cítim sa pripravený a plný síl," pochvaľuje si Sulík.

Sulík chce byť pred
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

O tom, že do zariadeniac chodia aj rôzne slovenské celebrity, sa dozvedel podľa hovorkyne Matejkovej z médií.

Celebritný stánok

V minulosti tieto liečebné procedúry ocenili aj také mená ako influencerka Zuzana Plačková, herečka Petra Polnišová, zabávačka Evelyn Kramerová či dokonca aj dnes už odsúdený Marian Kočner. Niektorí navštívili už spomínanú maďarskú kliniku v Siófoku, no populárne je aj stredisko na Srí Lanke.

Sulíka pri bežeckej aktivite tento týždeň nečakane prekvapil týždenník Plus 7 dní, ktorý na jeho prítonnosť v blízkosti maďarskej kliniky na Siófoku upozornil.

Plačková a Sulík nemajú od seba ďaleko

Aj keď Sulík tvrdí, že mu toto stredisko nikto zo známych osôb nedoporučil a sám si ho vraj vyhľadal na internete, je zjavné, že SaS a spomínaná influencerka Zuzana Plačková, ktorá stredisko tiež navštívila, majú k sebe blízko. Plačková totiž v minulosti figurovala ako jedna z osôb, ktorá robila kampaň kontu Richarda Sulíka na sociálnej sieti výmenou za výhru mobilného telefónu populárnej značky. Ľudia mali označiť lajkami stránku Sulíka a následne aj označiť troch ďalší ľudí v komentároch. Túto "súťaž", ako ju Plačková nazvala, trvala 4 dni a prebiehala pár týždňov pred parlamentnými voľbami 2020.

Viac o téme: AjurvédaMaďarskoRichard SulíkSiófokAjurvédska medicína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu