Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

AKTUÁLNE Na Železnej studničke v Bratislave objavili mŕtve telo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky/ Maarty)

BRATISLAVA - Našlo sa ďalšie mŕtve telo. Tentokrát v drevenom altánku na Železnej studničke v Bratislave hneď pred konečnou zastávkou autobusu.

 

Video: V bratislavskej rekreačnej lokalite Železná studnička našli mŕtveho

V bratislavskej rekreačnej lokalite Železná studnička našli mŕtveho (Zdroj: Topky/Maarty)

14:10 Aktualizované o stanovisko polície

Podľa TV JOJ, ktorá infomáciu priniesla, má ísť údajne o dobodaného muža v strednom veku. Jeho totožnosť má byť zatiaľ neznáma, rovnako ako aj totožnosť prípadného páchateľa.

Televízia s odvolaním sa na svoje informácie uviedla, že by mohlo ísť aj o samovraždu. Nebohý muž mal zanechať v altánku totiž list na rozlúčku. Tieto správy však zatiaľ nikto nepotvrdil. 

 

AKTUÁLNA INFORMÁCIA Dnes (06.01.2023) krátko pred 11.00 hod sme prijali na linke 158 oznámenie o nájdení tela muža bez...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Friday, January 6, 2023

"Dnes (06.01.2023) krátko pred 11.00 hod sme prijali na linke 158 oznámenie o nájdení tela muža bez známok života v rekreačnej lokalite Železná studnička v treťom bratislavskom okrese," potvrdila polícia. 

Dodali, že aktuálne sa na mieste vykonávajú neodkladné prvotné úkony s cieľom zistenia potrebných informácií k náležitému objasneniu príčin a okolností tejto udalosti. Potvrdili ale, že cudzie zavinenie bolo vylúčené.

"Podľa volania na tiesňovú linku 155 muž nereagoval a nedýchal. Žiaľ, pomôcť mu nedokázali ani vyslaní záchranári," uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová. Lekár musel podľa jej slov konštatovať smrť.

Viac o téme: TeloPolícia BratislavaŽelezná studnička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu