Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Polícia v hlavnom meste vyšetruje podvod: Dochodkyňa (87) prišla o vyše 4500 eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

BRATISLAVA – Polícia v hlavnom meste vyšetruje prípad podvodu na 87-ročnej seniorke, ktorú pripravili o úspory vo výške 4530 eur. O detailoch prípadu informuje bratislavská polícia na sociálnej sieti.

Podvodníci, ktorí najskôr seniorku telefonicky kontaktovali s upozornením na možnú krádež prostriedkov z jej bankového účtu, ženu požiadali, aby peniaze vybrala. "Muž, ktorý sa v telefóne predstavil ako policajt, jej oznámil, že je v ohrození života, a preto má všetky svoje finančné prostriedky vybrať z účtu a spolu s cennosťami dať do kabelky, ktorú má zaniesť do odpadkového koša pred obchodný dom na Trnavskom mýte," priblížila polícia.

 

POLICAJT VÁM NIKDY NEPOVIE, ABY STE ODLOŽILI SVOJE PENIAZE KU KOŠU! 🗑💸 ➡ Podvodníci neustále ,,útočia“ na seniorov....

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Thursday, January 5, 2023

Seniorka postupovala podľa pokynov falošného policajta, ktorý ju uistil, že keď riziko pominie, kabelku s majetkom jej vráti. "To sa však už nestalo a podvodným konaním prišla seniorka celkovo o 4530 eur," informujú policajti. Apelujú v tejto súvislosti na ľudí, aby intenzívne komunikovali so staršími príbuznými a vysvetlili im, ako sa nestať obeťou podvodníkov.

Viac o téme: PodvodDôchodkyňaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu