Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prehra v stávke ho pripravila o vlasy: Predseda SNS už však viac nie je holohlavý, pozrite sa, ako to vylepšil!

Danko si vylepšil účes.
Danko si vylepšil účes. (Zdroj: Facebook/Andrej Danko - predseda SNS)

BRATISLAVA/MALACKY - Je to len pár týždňov odvtedy, čo predseda SNS Andrej Danko prehral priam životnú stávku a po nej nasledoval nekompromisný holiaci strojček, ktorý ho tak pripravil o vlasy. Už je to mesiac, čo sa to stalo a šéf národniarov sa rozhodol svoj účes vylepšiť, a to nie len v obyčajnom holičstve, ale u barbera, ktorých dovtedy obchádzal míľovými krokmi.

archívne video

Na česko-slovenskej hranici čakal na prechod amerického konvoja vojakov aj líder SNS Andrej Danko (Zdroj: Facebook/Andrej Danko - predseda SNS)

Stávka o Hegerovi a Orbánovom šále

Všetko sa to začalo 24. novembra, keď Danko prehral stávku na téme Orbánovho šálu a premiéra Hegera v Košiciach. "Novinárom som včera povedal, že keby som bol vo funkcii dal by som Viktorovi Orbánovi na protest šál so Slovenskom. Naša podpredsedníčka Dagmar Kramplová sa usmiala a povedala: “Andrej, stav sa, že to Heger urobí v Košiciach.” Tak som sa stavil a prišiel som o vlasy," povedal Danko s tým, že si pochvaľoval, že sa nemusí mesiac strihať.

 

Novinárom som včera povedal, že keby som bol vo funkcii dal by som Viktorovi Orbánovi na protest šál so Slovenskom. Naša...

Posted by Andrej Danko - predseda SNS on Thursday, November 24, 2022

Mesiac prešiel, no obyčajne holičstvo nebolo v pláne

Keďže prešiel skoro presne celý mesiac, Danko sa rozhodol svoj účes krátko pred Vianocami vylepšiť, a to nie len v obyčajnom holičstve. "Nikdy som takýto salón nevyskúšal. Počúval som reči: "Andrej cvič a obliekaj sa už normálne, nie ako dedko." Priznám sa, vždy som šťastný, ak ľudia okolo mňa majú všetko, ale je najvyšší čas niečo so sebou robiť. Veľa vecí som zanedbal, hoc v minulosti som pravidelne športoval a opäť sa k tomu vraciam. Poznáte ten pocit, keď sa staráte o každého a na seba nemáte čas," napísal Danko k najnovšej fotografii.

"Sľúbil som chalanom, že sem budem chodiť každé dva týždne," pochválil si predseda SNS Danko.

 

V Malackách MMG Johnny's barbers sú veľkí páni. Ďakujem Johny Barber / Patrik. Nikdy som takýto salón nevyskúšal....

Posted by Andrej Danko - predseda SNS on Thursday, December 22, 2022
Viac o téme: účesStávkaSNSAndrej DankoBarber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu