Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chcel pomôcť, dobili ho: Agresívny vodič v Trnave zaútočil na policajta! Skončil v nemocnici

Muž napadol policajta Zobraziť galériu (3)
Muž napadol policajta (Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA - Dopravný policajt z Diaľničného oddelenia v Trnave, v čase osobného voľna, chcel podať pomocnú ruku účastníkom nehody. Doplatil však na to sám policajt.

V nedeľu večer zbadal policajt v čase osobného voľna na Diaľničnej ulici v Trnave, mestská časť Modranka, havarované auto Renault Kangoo. To stálo kolmo na okrajové zvodidlá a malo poškodenú prednú časť. Zastavil a rýchlo utekal pomôcť jeho posádke. Zistil, že muž aj žena sú v poriadku. Povedal im, že je policajt a že je nevyhnutné nehodu nahlásiť.

"30-ročného Dávida to rozzúrilo a nečakane zozadu na policajta fyzicky zaútočil. Po chvíli sa policajtovi podarilo dostať späť do svojho auta, kde mu rozzúrený útočník ešte rozbil zadné okno," informovali trnavskí policajti. Muž sa potom rozbehol smerom na obec Zavar. Po chvíli ho našli privolaní diaľničiari, s ktorými odmietal spolupracovať a kládol aktívny odpor. Vtedy na miesto dorazili aj policajti z PMJ, spoločne muža spacifikovali a vzhľadom na jeho agresívne správanie mu nasadili putá.

archívne video

Ďalšia nehoda pod vplyvom alkoholu v Bratislave: Na Košickej zrazilo auto chodkyňu! (Zdroj: Tip čitateľa)

"Po incidente museli nášho kolegu ošetriť v nemocnici. Vyšetrovateľ agresora, ktorý už bol 4-krát súdne trestaný a v súčasnosti je v podmienke, obvinil z prečinov útoku na verejného činiteľa a poškodzovania cudzej veci. V prípade dokázania viny mu môže hroziť trest odňatia slobody na 1 až 5 rokov," priblížili policajti s tým, že vyšetrovateľ žiada pre muža väzbu a do rozhodnutia súdu ostáva v cele policajného zaistenia.

Muž napadol policajta
Zobraziť galériu (3)
Muž napadol policajta  (Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)
Muž napadol policajta
Zobraziť galériu (3)
Muž napadol policajta  (Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

 

Viac o téme: PolicajtNehodaVodičAgresívny vodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu