Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hrôzostrašná nehoda na D1: V aute na zadnom sedadle sa našiel uhorený muž! Vodič je neznámy

Nehoda na D1
Nehoda na D1 (Zdroj: FB/Polícia - Žilinský kraj)

BYTČA - Polícia vyšetruje tragickú nehodu, ktorá sa stala v nedeľu podvečer na diaľnici D1 v smere z Bratislavy do Žiliny. Na zadnom sedadle auta bolo nájdené obhorené telo muža neznámej totožnosti.

Polícia informuje, že doposiaľ neznámy vodič viedol osobné motorové vozidlo zn. Volkswagen Passat po diaľnici D1 v smere od Bratislavy na Žilinu v ľavom jazdnom pruhu a narazil ľavou prednou časťou vozidla do betónového zvodidla, následkom čoho došlo k požiaru.

"Po uhasení požiaru bolo vo vozidle na zadnom sedadle nájdené uhorené torzo tela mužského pohlavia neznámej totožnosti a bola nariadená pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

archívne video

Nehoda na Zochovej ulici v Bratislave si vyžiadala päť obetí a desať vážne zranených ľudí (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

Diaľnica bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy.

"Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách," dodala Šefčíková.

Viac o téme: NehodaDiaľnicaAutonehodaBratislavaD1Uhorený muž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu