Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nedal prednosť v jazde, pri zrážke troch áut sa ťažko zranilo aj bábätko: Malo len osem mesiacov!

Zrážka v Lúčenci
Zrážka v Lúčenci (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

LUČENEC – Pri dopravnej nehode troch vozidiel, ku ktorej došlo v stredu (23. 11.) podvečer v Lučenci, sa zranili dve osoby. Ťažké zranenia utrpelo aj osemmesačné dieťa. Na sociálnej sieti o tom informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

K vážnej dopravnej nehode došlo na križovatke ciest I/16 a I/75 na okraji mesta. Podľa polície 22-ročný vodič prichádzajúci zo smeru od Rimavskej Soboty nedal v križovatke pri odbočovaní vľavo prednosť protiidúcemu vozidlu. Auto mladého vodiča po náraze odhodilo aj do vozidla stojaceho v križovatke.

Požitie alkoholu u vodičov zistené nebolo. Pri nehode sa zranili dve osoby, a to 18-ročná spolujazdkyňa a osemmesačný chlapec. "Dieťa bolo s vážnymi zraneniami z miesta prevezené do banskobystrickej nemocnice," uviedla polícia. Ako dodala, v súvislosti s nehodou bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

 

DOPRAVNÁ NEHODA V OKRESE LUČENEC Z MIESTA ODVIEZLI ŤAŽKO ZRANENÉ DIEŤA K vážnej dopravnej nehode došlo včera (23.11.)...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Thursday, November 24, 2022

 

Viac o téme: NehodaAutáBábätkoTriLučenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu