Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dráma v bratislavskej MHD: Muž si odmietol nasadiť respirátor! Došlo k HÁDKE a fyzickému ÚTOKU

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Alexandra Čunderlíková, Getty Images)

BRATISLAVA – Obyčajná cesta MHD vyústila do drámy obrovských rozmerov. Všetko sa začalo hádkou muža a ženy v jednom z bratislavských spojov. Dôvodom bol respirátor, ktorý si neznámy muž odmietal nasadiť. Žena ho však na to upozornila a trvala na svojom. Verbálny konflikt následne prerástol do fyzického.

Na otrasný prípad upozornila bratislavská krajská polícia. „Podľa doterajších informácií v popoludňajších hodinách počas cestovania v električke MHD došlo najprv k verbálnemu incidentu medzi dvomi cestujúcimi – mužom a ženou. Žena neznámeho muža upozornila, aby si nasadil respirátor, pretože sa nachádza v električke. Verbálny konflikt následne prerástol do fyzického konfliktu, počas ktorého muž zaútočil aj na ďalšieho cestujúceho,“ uviedli. K udalosti došlo v sobotu 2. apríla.

 

DRÁMA V ELEKTRIČKE MHD! NA UPOZORNENIE REAGOVAL BITKOU🤦 👮Policajti prvého bratislavského okresu vyšetrujú okolnosti...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, April 4, 2022

Agresívny muž podľa ich slov udieral päsťami poškodeného cestujúceho do oblasti tváre, „pričom pri samotnom bránení sa a snahou vytlačiť agresívneho muža von z električky, utrpel poškodený cestujúci ďalšie poranenia v oblasti tváre.“ Tie boli podľa polície spôsobené úderom hlavy agresívneho muža. „Celému incidentu sa prizeral jeden z cestujúcich, ktorý páchateľa po fyzickom kontakte s mužom strhol na zem a zabránil mu tým ďalšiemu útoku,“ uviedli.

Dráma v bratislavskej MHD:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/Friso Gentsch/dpa)

Následne bola privolaná hliadka, ktorá agresívneho muža v súlade so zákonom obmedzila na osobnej slobode. Ten bol eskortovaný na obvodné oddelenie za účelom vykonanie ďalších úkonov. Napadnutý cestujúci skončil v nemocnici, kde bol prevezený rýchlou zdravotnou pomocou do nemocnice k ošetrený. „Týmto prípadom sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava I,“ dodala polícia.

Viac o téme: RespirátorCestujúciAgresiaútok BratislavaMHD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu