Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Muž (36) vyhodil z bytu priateľku a ich deti: Z balkóna vyhadzoval aj nábytok

Muž z balkóna vyhadzoval aj nábytok Zobraziť galériu (2)
Muž z balkóna vyhadzoval aj nábytok (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Tridsaťšesťročný muž v Bratislavskej Petržalke vyhodil z bytu priateľku a ich spoločné deti, v byte sa zamkol a z balkóna vyhadzoval veci i nábytok. Na miesto prišli bratislavskí policajti a muža spacifikovali. Byt si následne prevzala mladá žena spolu s deťmi. K udalosti došlo ešte v piatok (25. 2.) na Halovej ulici, hliadky prišli na miesto na základe oznámenia. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Krátko po 6.45 h mal 36-ročný muž vyhodiť z ich spoločného bytu svoju priateľku, ako aj ich spoločné deti, zamknúť sa a začať vybavenie bytu ničiť. Policajti sa po príchode na miesto oznámenia snažili skontaktovať s mužom, ten však nekomunikoval a z vnútorných priestorov bytu bolo počuť rozbíjanie nábytku. Muž z balkóna na ulicu vyhadzoval rôzne časti nábytku, skrine, kolobežku, ako aj oblečenie," priblížil hovorca.

Muž z balkóna vyhadzoval aj nábytok
Zobraziť galériu (2)
Muž z balkóna vyhadzoval aj nábytok  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Dodal, že na miesto prišli aj vyjednávači Pohotovostného policajného útvaru Bratislava, ktorí sa snažili s mužom nadviazať kontakt. "Na opakované výzvy nereagoval. Po chvíli bolo z bytu cítiť zápach, ktorý pripomínal dym. Keďže vznikla dôvodná obava, že je ohrozený život osoby v byte, ako aj dôvodná obava o život a zdravie obyvateľov domu, policajti vyžili zákonné oprávnenie otvoriť byt. Následne vo vnútorných priestoroch spacifikovali 36-ročného muža," ozrejmil hovorca. Doplnil, že muža potom previezli do jednej z bratislavských nemocníc.

Viac o téme: NábytokBytMužŽenaPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu