Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Neuveríte, čo sa prihodilo Blahovi zo Smeru: Skolila ho choroba a skončil v posteli, COVID to nebol!

Blaha dostal od dcéry kiahne! Zobraziť galériu (3)
Blaha dostal od dcéry kiahne! (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, FB/Ľuboš Blaha, Gettyimages.com)

BRATISLAVA - Podpredseda opozičného Smeru-SD a známy statusový prieborník Ľuboš Blaha mal mimoriadne ťažký víkend, a to zo zdravotného hľadiska. Dokonca skončil s teplotami a triaškami v posteli! Nie, nešlo o toľko skloňovaný covid a Blaha fanúšikom prezradil, čo ho pripravilo aj o posledné zvyšky síl - boli to kiahne!

archívne video

Smer-SD podal návrh na odvolanie ministra vnútra Mikulca z funkcie (Zdroj: Facebook/SMER-SD)

Vážne zdravotné komplikácie

"Neuveríte, čo sa mi stalo, priatelia," začína takto jeden zo svojich statusov podpredseda Smeru Blaha. Ten fanúšikom odhalil niečo zo svojho súkromia, a síce, že so zdravím na tom nebol v poslednej dobe najlepšie a vyzeralo to fakt vážne.

Neuveríte, čo sa prihodilo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Jano Zemiar)

V posteli s triaškami a bolesťami

Blaha si na tlačových konferenciách už pravidelne nedáva rúško ani respirátor, ale po vzore predsedu sa spolieha na priehľadný štít. Napriek tomu je presvedčený, že v posteli s bolesťami a triaškami nie je pre covid. "Som v karanténe. A nie, nemám covid. Je to ďaleko bizarnejšie," myslí si Blaha. Podľa neho totiž od vlastnej dcéry dostal obyčajné kiahne!

"Malá došla zo škôlky s detskými kiahňami. (..) V 42 rokoch dostať kiahne - pánabeka. Už len čakám, kedy mi začnú vypadávať mliečne zuby," zažartoval si aj v tejto ťažkej chvíli Blaha, ktorý je už podľa všetkého v poriadku. "Dnes je to už o niečo lepšie, a tak si postupne pozerám, čo sa medzitým udialo v politike. V posledných dňoch som fakt nemal síl písať statusy," vysvetlil Blaha svoju neprítomnosť na sociálnej sieti.

Neuveríte, čo sa prihodilo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Ľuboš Blaha)

Viac o téme: Smer-SDĽuboš BlahaDetské kiahne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu