Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Blaha skončil na polícii! Dôvodom je smrť bývalého šéfa polície Milana Lučanského (†51)

Ľuboš Blaha Zobraziť galériu (2)
Ľuboš Blaha (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Poslanec za stranu Smer-SD Ľuboš Blaha skončil na polícii v súvislosti so smrťou bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského († 51). Bolo na neho totiž podané trestné oznámenie pre status na sociálnej sieti, v ktorom tvrdil, že bývalý šéf polície nespáchal samovraždu.

Blaha o tom, že bolo na neho v tejto veci podané trestné oznámenie, informoval sám na sociálnej sieti Facebook. "Ráno som bol aj so svojim právnym zástupcom Robom Kaliňákom na výsluchu na Sasinkovej. Neustále ma potrebujú zastrašovať - už som si zvykol. Nejaký pomätenec na mňa podal trestné oznámenie za to, že som napísal status, že generál Milan Lučanský nespáchal samovraždu," napísal v utorok.

 

Dobre ránko z polície želáme, priatelia - aha, ako sa už na nás pripravujú, boja sa ľudí, boja sa Slovákov. Toto je...

Posted by Ľuboš Blaha on Tuesday, February 8, 2022

Vyjadril tiež názor, že ak opozičných politikov neustále vláčia po výsluchoch, aby vysvetľovali svoje politické názory, je to obyčajná šikana a terorizovanie zo strany vládnej moci. "Nechcel by som im boriť sebavedomie, ale nielen ja, ale drvivá väčšina Slovákov je presvedčená, že Milana Lučanského zabili. Môžete na výsluch predvolať rovno niekoľko miliónov Slovákov, ale pravdu nezničíte," odkázal. Policajt, ktorý výsluch viedol, bol však podľa jeho slov milý a zdvorilý.

Milan Lučanský
Zobraziť galériu (2)
Milan Lučanský  (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

Blaha tiež uviedol, že od samotnej rodiny nebohého Lučanského má informáciu, že už o niekoľko týždňov sa chystá veľká tlačová konferencia, na ktorej zverejnia prelomové informácie, ktoré majú jasne dokazovať, že Milan Lučanský nespáchal samovraždu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu