Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zmeny v spravodajskej televízií: Nový vlastník vymenil riaditeľku

Zmeny v TA3. Zobraziť galériu (3)
Zmeny v TA3. (Zdroj: archív TA3)

BRATISLAVA -Televízia TA3 má nového vlastníka - podnikateľa v oblasti médií, Michala Voráčka, ktorý odkúpil 100 percentný podiel od skupiny Grafobal Group podnikateľa Ivana Kmotríka prostredníctvom svojej spoločnosti Blueberg Media. Zmeny nastali na pozícií riaditeľa.

Konateľmi spoločnosti budú Michal Voráček a Ján Svoboda. Treťou konateľkou zostáva Zuzana Martináková, riaditeľka Centra spravodajstva a publicistiky. V televízií zostáva aj Oľga Dúbravská zodpovedná za marketing a PR. 

Oľga Dúbravská a Zuzana Martináková
Zobraziť galériu (3)
Oľga Dúbravská a Zuzana Martináková  (Zdroj: archív TA3)

Doterajšia riaditeľka televízie TA3 Mirjana Sikimič odchádza pracovať do štruktúr skupiny Grafobal Group a nahradí ju Ján Svoboda. Ten doteraz pôsobil ako predseda predstavenstva v spoločnosti OUR MEDIA a.s. (pôvodne Perex), ktoré vydáva denník Pravda. „Kondícia vydavateľstva OUR MEDIA je veľmi dobrá, má kvalitný manažment, naštartované procesy a zarába,  a to aj napriek nepriaznivej pandemickej situácii. Preto som sa rozhodol  prijať ponuku Michala Voráčka na tento televízny projekt. Je to pre mňa výzva a verím, že splním všetky očakávania v rámci strategických zámerov,“ vyhlásil Ján Svoboda. 

Ján Svoboda
Zobraziť galériu (3)
Ján Svoboda  (Zdroj: archív TA3)

Odchádzajúca riaditeľka Mirjana Sikimič nastupuje do štruktúr Grafobal Group. „Môj nástup do televízie TA3 bol spojený s misiou zlepšiť jej hospodárenie, nastaviť správne všetky procesy a pripraviť ju na predaj. Ukončením akvizície sa moja misia prirodzene naplnila,“ reagovala Sikimič.

Viac o téme: TA3Zuzana Martináková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu