Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

DRÁMA v predposlednom kole očkovacej lotérie: Dominike volali až trikrát! Matej prišiel o 100-tisíc eur

(Zdroj: Reprofoto RTVS)

BRATISLAVA - Očkovaní Slováci môžu vyhrať až 100-tisíc eur len za to, že povedia správne heslo. Predposledné kolo programu Byť zdravý je výhra začalo a my vám heslá prinesieme online.

archívne video

OČKOVACIA LOTÉRIA Zuzana prišla o rozprávkovú výhru v poslednej sekunde (Zdroj: Repro RTVS)

Aktualizované o 21:35

Predposledné kolo očkovacej lotérie Byť zdravý je výhra sa skončilo. Na záver do tretice zahral Tomáš Bezdeda.

Aktualizované o 21:29

Posledného výhercu prišiel vyžrebovať Jakub Rybár z nemocnice Agel v Skalici. Priniesol aj heslo, ktorým je PRESNOSŤ. Rybár vyžreboval Mateja zo Stupavy. Ten však telefón nezdvihol, vyhral tak aspoň "cenu útechy" tisíc eur. 

V poslednom kole tak hneď prvý vyžrebovaný hrá o 200-tisíc eur. 

Aktualizované o 21:11

Ďalším heslom je POHYB. Priniesol ho sólista baletu SND Andrej Szabo. Štvrtou vyžrebovanou je Dominika z obce Klin. Dominike sa pokúšali dovolať až trikrát. Nakoniec sa to podarilo, Dominika povedala správne heslo a vyhrala tak 101-tisíc eur.

Aktualizované o 21:00

Tretie heslo priniesol moderátor Ján Škorňa. Heslo je DOZRIEVANIE. Pred ďalším žrebovaním si diváci ešte môžu pozrieť príbeh. 

Škorňa vyžreboval v poradí tretieho výhercu, ktorým je Miroslav z Červeného Kameňa. Ten zdvihol telefón v posledných sekundách. Heslo povedal správne a je tak tretím výhercom, ktorý získal 101-tisíc eur.

Aktualizované o 20:51

Ďalším heslom je ŠPORTU ZDAR. Priniesol ho Marcel Merčiak, ktorý vyžrebuje aj ďalšieho výhercu alebo výherkyňu. Ešte predtým si však diváci môžu pozrieť príbeh z materskej školy. 

Merčiak vyžreboval v poradí druhého človeka, ktorý môže získať ďalších 100-tisíc eur. Je ním Jaroslav z Košíc. Jaroslav telefón stihol zdvihnúť a povedal, že pozerá film. Napriek tomu však heslo povedal správne a vyhral 101-tisíc eur. 

Aktualizované o 20:30

Začalo sa predposledné kolo očkovacej lotérie. Ako prvý hosť prišiel Tomáš Bezdeda, ktorý priniesol aj heslo SVETLO.

Bezdeda vyžreboval prvého možného výhercu, ktorým je František z Neporadze. Telefón zdvihol Peter, ktorý je Františkovým synom. Heslo povedal správne a získal 101-tisíc eur. K výhre mu zaspieva aj Bezdeda.

Očkovacia lotéria z dielne ministra financií Igora Matoviča odštartovala 15. augusta. K vyššej miere zaočkovanosti síce podľa odborníkov nepomohla, ale aspoň niekoľko Slovákov si polepšilo o nemalú sumu peňazí. Začiatky sprevádzali rôzne škandály a pravidlá sa museli meniť. Známy je najmä prípad Zuzany, ktorá pre oneskorené vysielanie prišlo o rozprávkovú sumu peňazí. 

Doposiaľ sa žrebovalo desaťkrát a dnes štartuje predposledné kolo. Výherné heslá vám prinesieme aj v našom článku. 

 

Viac o téme: VýhraIgor MatovičKoronavírusOčkovacia lotéria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu