Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Matka nabrala obed, potom prišiel ŠOK: Ak by toto dcéra prehltla, hrozilo by to najhoršie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstockphotos.com)

BRATISLAVA - Nie vždy sa podarí navariť riadny a poctivý obed. Svoje o tom vie aj mamička, ktorá sa rozhodla v rýchlosti siahnuť po polotovare v podobe omáčky na cestoviny. To, čo však nasledovalo po tom, ako jedlo nabrala na tanier svojej iba päťročnej dcére, pripomína nočnú moru.

Žena sa o svoju zlú skúsenosť s jedlom z konzervy podelila na sociálnej sieti Facebook. "Stala sa nám taká vec, s ktorou sa neviem doteraz spamätať, že čo všetko sa mohlo nasej 5-ročnej dcére stať. Viete, som zodpovedná matka, ktorá varí každý deň, maximálne každý druhý, nakoľko ma to baví a chutí nám stále jesť čerstvé jedlo. No každému človeku sa stane vo výnimočných situáciach, že keď nemáte čas, tak siahnete po polotovare," píše v skupine Nekŕmte nás odpadom.

 

Od Vás: Dobry den prajem. Stala sa nam taka vec, s ktorou sa neviem doteraz spamatat, ze co vsetko sa mohlo nasej 5...

Posted by Nekŕmte nás odpadom on Tuesday, August 24, 2021

 

V jej prípade to bola morcadella, známa a zeleninovo-mäsová omáčka na cestoviny. "Uvarila som špagety, ktoré boli čisté a na panvici som ohriala morcadella zmes, ktorou som poliala špagety. Diera začala jesť a zrazu vypľula pred mojimi očami tento kus drôtu. Keď som to zbadala, skoro som odpadla," opísala chvíle hrôzy vystrašená matka, ktorá pevne verí, že jej dcére sa niečo podobné ešte predtým nepodarilo prehltnúť.

"S morcadellou a inými konzervami, som ja v mojej domácnosti navždy skončila," jasne uviedla. Pridala aj zábery spomínaného drôtu.

Hamé už vec rieši

Obrátili sme sa aj na výrobcu danej konzervy s otázkou, či sťažnosť registrujú a či je možné, aby sa v procese výroby do produktu určeného na konzumáciu drôt dostal. "V tejto záležitosti sme už kontaktovali spotrebiteľa, ktorý nás dnes oslovil. Celá situácia nás veľmi mrzí a na jej vyriešení pracuje oddelenie servisu pre zákazníkov v spolupráci s oddelením kvality. K zisteniu príčiny prípadnej kontaminácie produktu a riadnemu vyšetreniu prípadu však ešte potrebujeme získať od spotrebiteľa číslo šarže výrobku a nájdený predmet," uviedol pre Topky.sk hovorca spoločnosti Hamé Milan Linka.

Dodal, že zaistenie bezpečnosti a kvality produktov sú u nich na prvom mieste, preto je aj pre nich vzniknutá nezhoda nepríjemným zistením.  

Viac o téme: KonzervaMatkaObedDrôtMorca della
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu