Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ministerstvo obrany upozorňuje: V najbližších dňoch stretnete na cestách vojenskú techniku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Ján Krošlák)

BRATISLAVA - Cez územie Slovenska je od 12. do 18. júla plánovaných 18 cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl. Upozorňuje na to Ministerstvo obrany (MO) SR.

"Pôjde predovšetkým o presun spojeneckých vojakov v súvislosti s prepravou materiálu a účasťou na medzinárodných cvičeniach," priblížila hovorkyňa rezortu obrany Martina Kovaľ Kakaščíková. Upozornila, že tranzity boli riadne schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva SR.

V období od 12. do 18. júla sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR v rámci Slovenska na trasách Sereď – Levice a späť, Martin – Prešov a späť, Prešov – Michalovce a späť, Prešov – Trenčín, Zemianske Kostoľany – Sliač a späť, Zemianske Kostoľany – Rožňava a späť, Zemianske Kostoľany – Nemšová a späť, ako aj na trase Zemianske Kostoľany – Nitra a späť. Plánované sú tiež železničné presuny OS SR na trasách Prievidza – Zemianske Kostoľany, Zemianske Kostoľany – Vlkanová – Sliač a na trase Zemianske Kostoľany – Kuchyňa.

Viac o téme: Ministerstvo obranyVojenská technikaPresun
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu