Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Móda podľa Mečiara: Falošný Armani, ale baranica podľa Forda

Vladimír Mečiar Zobraziť galériu (6)
Vladimír Mečiar (Zdroj: Nový Čas)

TRENČIANSKE TEPLICE - Prasa bolo pravé, líder HZDS tiež. Aj slivovica bola originál. Ale čo ten sveter? Logo skoro identické s tým, ktoré používa svetoznáma značka Giorgio Armani. Ale... Sú tu drobné rozdiely, ktoré z Mečiarovho Armaniho robia napodobeninu. To však neprekáža. Veď išlo iba o zabíjačku. A aspoň nemusel za sveter platiť ťažké tisíce. Niežeby na to nemal, ale platiť za falzifikát je mrzuté.

BARANICA Á LA FORD
Móda podľa Mečiara: Falošný
Zobraziť galériu (6)
Podobnú baranicu, akú pri zabíjačke využil predseda HZDS, v minulosti nosil aj americký prezident Gerald Ford. Vladimír Mečiar sa tak radí medzi politickú elitu. Pravdou však zostáva, že Ford baranicu využil pri stretnutí s Leonidom B režnevom a nie na zabíjačke.

Hodnotenie „módnej“ policajtky
Móda podľa Mečiara: Falošný
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Nový Čas)
Poriadna kožušinová čiapka je hitom tejto zimnej sezóny, takže Mečiar trafil do čierneho. Vari pod lavicou v parlamente listoval v módnych časopisoch a sledoval trendy? Pozor! Nemožné to nie je, veď ešte sa nenašiel človek, ktorý by dokázal, že mocipáni v parlamente aj pracujú. Takže výber čiapky schvaľujem. No dolný diel otepľovačiek nechápem, podľa mňa by na zabíjačku stačili aj montérky. Zrejme bola v Trenčianskych Tepliciach „veľká ruská“ zima.
Na kombinovanie farieb by som si však dávala na Mečiarovom mieste väčší pozor, lebo otepľovačky s kabátom - jednoducho ostrý kontrast. „Fake“ pulóver s neforemným krkom by som okamžite vymenila za trendy pletený rolák. Ale veď koniec koncov, vyparádiť sa na zabíjačku je možno aj zbytočné a tomu prasaťu je to už teda úplne jedno!

Originál alebo kópia?
Pravé iniciály GA sú podľa odborníkov z Nového Času Ľudia položené vyššie. Zobák vtáka a krídla sú na pulóvri priveľmi ostré. Originálne krídla sú zrezané a nie také ostré. Hlavička vtáka je v prípade Mečiarovho pulóvra oblá, no normálne by mala byť hranatá. Dokonca je na pulóvri aj iný font písma.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu