Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zabíjačka u Mečiara: Fico dostal výslužku

Šéf HZDS každú chvíľu dohliadal na zabíjačkové špeciality. Zobraziť galériu (4)
Šéf HZDS každú chvíľu dohliadal na zabíjačkové špeciality. (Zdroj: Nový Čas)

TRENČIANSKE TEPLICE - U Mečiarovcov na chalupe bola v sobotu štedrá hostina! A Nový Čas bol pri tom. Šéf HZDS Vladimír Mečiar spolu s rodinou oslávili fašiangy ako sa patrí, riadnou zabíjačkou. Na chalupu doniesli dve svine, z ktorých nadelili aj premiérovi Robertovi Ficovi a ministrovi vnútra Robertovi Kaliňákovi.

Na zabíjačku pozval Mečiar ako štedrý hostiteľ oboch svojich koaličných partnerov Fica a Slotu, ale aj členov vlády. Rodina Mečiarovcov nakoniec sama varila mäsové špeciality na chalupe pri lese.

„Dve svine sa už tešia,“ prezradil predtým Novému Času šéf HZDS. Obrovské kotly doniesli Mečiar, jeho syn Vladimír, zať Ján Gálik či synovec Milan Mečiar aj so zabíjačkovým majstrom už skoro ráno.

Popoludní si šéf hnutia na pár hodín odskočil. Podarilo sa nám zistiť, že utekal za predsedom vlády Ficom a ministrom vnútra Kaliňákom, ktorí po futbale mierili do Trenčianskych Teplíc. „Plánovali tam ísť,“ povedala hovorkyňa premiéra Silvia Glendová. Slota chýbal. „Som dlhodobo v zahraničí,“ vysvetlil Novému Času. Mečiarova rodina večer hodovala sama a do nálady im hrali aj pozvaní muzikanti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu