Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO V okolí Bratislavy vyčíňali zlodeji: Vykrádali domy, polícia obvinila troch mužov

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: foto: tip citatela)

BRATISLAVA – Za minulotýždňové krádeže v obci Rovinka v okrese Senec obvinila polícia 32-ročného Radeka z okresu Galanta, 38-ročného Jozefa z okresu Námestovo a 28-ročného Jozefa z Bratislavy. V prípade preukázania viny im hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

V Rovinke došlo v stredu (21. 4.) v nočných hodinách k viacerým krádežiam vlámaním do novostavieb rodinných domov. Odcudzené boli napríklad elektrospotrebiče, elektronika či bicykle. Policajným kriminalistom sa podarilo tento prípad do štyroch dní objasniť a prevažnú časť odcudzených predmetov vrátiť majiteľom.

FOTO V okolí Bratislavy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Z výsledkov doterajšieho vyšetrovania vyplýva, že v stredu krátko po 02.00 h odcudzili obvinení muži z prívesného vozíka odstaveného na jednej z čerpacích staníc v obci Rovinka motorovú pílu a pracovný kufrík s rôznym náradím. Zároveň ukradli nákladný príves v hodnote asi 1277 eur. Muži sa následne vlámali do celkovo ôsmich rodinných domov v obci Rovinka, odkiaľ odcudzili rôzne domáce elektrospotrebiče, elektroniku, vybavenie domácnosti či bicykle.

FOTO V okolí Bratislavy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

"Celková škoda krádežou ako aj poškodením rodinných domov bola vyčíslená na zhruba 30.000 eur. Seneckí policajti vďaka intenzívnemu vyšetrovaniu následne obmedzili na osobnej slobode 32-ročného Radeka a 28-ročného Jozefa, ktorých umiestnili v cele policajného zaistenia. V ich prípade bol spracovaný podnet k návrhu na väzobné stíhanie," spresnil Szeiff s tým, že po 38-ročnom Jozefovi bolo vyhlásené pátranie.

Viac o téme: ZlodejiRovinkaLupPáchatelia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu