Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO krádeže v Bratislave! Zlodeja kolobežky dobehol majiteľ: Maťa spacifikoval holými rukami

Bratislavského zlodeja kolobežky dobehla spravodlivosť
Bratislavského zlodeja kolobežky dobehla spravodlivosť (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Bratislavčan Martin Z. (35) mal zálusk na elektrickú kolobežku. Video zverejnené políciou však ukazuje, ako ho pri krádeži dolapil jej majiteľ. Incident sa odohral na jednom z parkovísk na Panónskej ceste. Martinovi teraz hrozí basa.

Ku krádeži došlo 12. apríla. Muž nechal svoju elektrickú kolobežku na jednom z parkovísk na Panónskej. Martin na lup využil okamih, kedy sa muž vzdialil do predajne s rýchlym občerstvením.

Bratislavského zlodeja kolobežky dobehla spravodlivosť (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj )

„Kolobežku odcudzil a z miesta na nej odišiel. Majiteľ kolobežky sa však za unikajúcim Martinom rozbehol a zakrátko ho dobehol neďaleko parkoviska. Na mieste ho spacifikoval, privolal hliadku polície a počkal až do jej príchodu,“ uviedli ochrancovia zákona na sociálnej sieti.

Policajti zlodeja zadržali a eskortovali na policajné oddelenie. „Po vykonaní potrebných úkonov a vznesení obvinenia bol umiestnený v cele policajného zaistenia. V súčasnosti už bol rozhodnutím sudcu umiestnený do výkonu väzby,“ doložili zástupcovia zákona s tým, že Martinovi v prípade preukázania viny hrozí až trojročný pobyt za mrežami.

Viac o téme: KrádežKolobežkaElektrickáPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu