Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Netvor v ľudskej koži: Ľuboša na úteku chytila polícia vďaka tipu! Brutálny útok na dôchodcu

Ľuboš mal brutálne napadnúť dôchodcu, bude čeliť spravodlivosti Zobraziť galériu (2)
Ľuboš mal brutálne napadnúť dôchodcu, bude čeliť spravodlivosti (Zdroj: FB/Polícia SR, Televízia Markíza )

BRATISLAVA – Španielska polícia zadržala ešte 19. februára v obci Calafell, 65 kilometrov od Barcelony, Ľuboša S., ktorý mal vlani v Prievidzi brutálne napadnúť dôchodcu. Mladík, na ktorého od 21. januára vydali európsky zatykač, bol obvinený z vraždy v štádiu pokusu. Aktuálne prebehlo jeho vydanie na Slovensko, kde bude čeliť spravodlivosti.  

Ľuboša S. zatkli španielski policajti pri kontrole, keď zistili, že bol na neho 21. januára vydaný európsky zatykač. Mladík sa dovtedy ukrýval neďaleko Barcelony.  

Ľuboš mal napadnúť dôchodcu, polícia ho deportovala späť na Slovensko, kde bude čeliť spravodlivosti (Zdroj: FB/Polícia SR)

Mladý Slovák sa do povedomia verejnosti dostal ako osoba, ktorá podľa doterajšieho priebehu vyšetrovania mala vlani v Prievidzi brutálne napadnúť staršieho muža. K skutku malo dôjsť len z dôvodu, že ho senior prichytil pri krádeži. Fotografie dobitého dôchodcu podľa polície vtedy mnohých šokovali. Ľuboš bol obvinený z vraždy v štádiu pokusu.

Španielska polícia zatkla Ľuboša
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky, Televízia Markíza )

Na jeho vypátraní a napokon aj extradícii, ktorá bola zavŕšená pondelňajším príletom zo Španielska do Bratislavy, sa podieľali cieľoví pátrači z policajného prezídia, Národná ústredňa SIRENE, Útvar osobitného určenia, Letecký útvar Ministerstvo vnútra SR a v neposlednom rade partnerské útvary v Španielsku.

Pomohla aj HAKA

Zakladateľ skupiny HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov, Štefan Farkaš, sa v skupine na sociálnej sieti aj verejne poďakoval za nájdenie Ľuboša. Podľa neho majú na tom zásluhu aj členovia HAKA. 

"Vďaka členom skupiny ktorých nebudem konkretizovať sme zistili v ktorom štáte sa zdržuje hľadaná osoba. Okrem toho sme polícii poskytli aj telefónne čísla ktoré hľadaná osoba v zahraničí používala," napísal Farkaš a dodal, že najväčšie zásluhy má, samozrejme, polícia. 

Viac o téme: DôchodcaNapadnutiePolícia PrievidzaĽuboš S
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu