Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO zaláskovanej Čaputovej je hitom internetu! Vysmiata po boku svojho milovaného

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR/Michal Svítok)

BRATISLAVA - Uplynulá nedeľa sa niesla v znamení lásky. Práve na tento deň totiž pripadol Valentín a sociálne siete sa len tak hemžili srdiečkami a zamilovanými fotografiami. O romantický záber sa podelila aj slovenská prezidentka Zuzana Čaputová. Hlava nášho štátu tvorí pár s aktivistom Jurajom Rizmanom.

Správa o tom, že Zuzana Čaputová má po svojom boku nového muža, sa prevalila v máji minulého roka. Dvojicu nachytali na prechádzke po pezinských vinohradoch. 

Exkluzívne odhalenie: Prezidentka Čaputová je opäť zaľúbená. Vieme, kto je šťastný muž po jej boku!

Prezidentka Zuzana Čaputová na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Odvtedy prešlo niekoľko mesiacov, no zdá sa, že prezidentka je stále po uši zaľúbená. Svedčí o tom aj záber, ktorý na sociálnej sieti zverejnila na Valentína. A mnohí podotkli, že láska jej pristane! Na čiernobielom zábere, ktorého autorom je Branislav Šimončík, sa túli k Rizmanovi, obaja majú úsmev na perách. 

"Pekného Valentína vám želáme," znie popisok k snímke, ktorá má aktuálne približne 30-tisíc "páčikov". Komentovalo ju takmer 2000 ľudí. Okrem pozitívnych reakcií sa, ako už býva na internete zvykom, našli samozrejme aj tie negatívne. Mnohí ale podotkli, že v ťažkých časoch takáto fotografia pohladí dušu. "Je milé vidieť prezidentku v "ľudskej podobe" neskývajúcu sa za masku štátnika, ako mnohí iní," napísala jej menovkyňa.

"Prepáčte, ale zato, že sme v pandémii, nemusíme byť nevrlí a neprajní. Nechápete, že nás pani prezidentka chcela povzbudiť," odkázala Amália neprajníkom. 

Pekného Valentína vám želáme. Foto: Branislav Šimončík

Uverejnil používateľ Zuzana Čaputová Nedeľa 14. februára 2021
Viac o téme: ValentínZuzana ČaputováJuraj Rizman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu