Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

MIMORIADNE Kľúčový svedok proti Lučanskému je mŕtvy: VIDEO Streľba v dome!

František Böhm sa zastrelil, ilustračné foto Zobraziť galériu (8)
František Böhm sa zastrelil, ilustračné foto (Zdroj: Topky/Maarty, Ivan mego, TASR/Jakub Kotian)

PLAVECKÝ ŠTVRTOK - Korunný svedok v kauzách NAKA, ktoré šokovali celé Slovensko, je mŕtvy! Kľúčový muž, ktorý vypovedal aj proti bývalému šéfovi polície Milanovi Lučanskému, spáchal podľa našich informácií samovraždu v piatok vo večerných hodinách.

Böhmovo nebohé telo z domu odniesla pohrebná služba.

Böhmovo nebohé telo odnášajú z domu (Zdroj: Ivan Mego)

Krátko po deviatej ráno sa na mieste činu nachádzali policajti. Tí podrobne obhliadali jednotlivé miesta.

František Böhm, ktorý vypovedal aj proti bývalému šéfovi polície, sa zastrelil (Zdroj: Ivan Mego)

František Böhm, ktorého nedávno prepustili z väzby, včera krátko po jedenástej hodine večer najskôr krátkou guľovou zbraňou postrelil svoju manželku do hrude a následne si strelil do hlavy. Ako prvý o tom informoval portál Noviny.sk s tým, že žena sa mala pokúsiť zabrániť manželovi spáchať samovraždu. K dráme došlo v Böhmovom dome v Plaveckom Štvrtku.

František Böhm sa zastrelil, na mieste tragédie je tím vyšetrovateľov aj pohrebné auto (Zdroj: Ivan Mego)

Nešťastie a hádka manželov sa podľa zistení portálu Topky.sk odohrali pred očami ich syna. Böhma našli privolané zložky polície a záchranárov mŕtveho v dome. Manželku ošetrili a previezli do nemocnice. Je nažive a v stabilizovanom stave. 

MIMORIADNE Kľúčový svedok proti
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Topky/Maarty)

Galéria: Böhmovo nebohé telo odnášajú z domu

„Krátko pred polnocou sme prostredníctvom tiesňovej linky 158 prijali oznámenie o postrelenej žene a zastrelenom mužovi, ktorí sa mali nachádzať v jednom z rodinných domov v obci Plavecký Štvrtok. Podľa doterajších informácií mal muž spôsobiť strelné zranenie žene a následne sa mal sám zastreliť. Žena bola so zraneniami prevezená do jednej z bratislavských nemocníc. Muž zraneniu na mieste podľahol,“ informovali krátko po pol desiatej policajti s tým, že prípad si na mieste prevzala bratislavská krajská kriminálka.

Galéria: František Böhm sa zastrelil, na mieste tragédie je tím vyšetrovateľov

„Dnes nad ránom k nám bola privezená osoba so strelným poranením hrudníka. Pacientka absolvovala operačný zákrok a momentálne je v stabilizovanom stave a pri vedomí,“ priblížila portálu Topky.sk hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave Eva Kliská.

TO JE ON! Exkluzívne video muža, ktorý usvedčoval Lučanského. Na NAKA prišiel bez prehliadky a zadným vchodom

František Böhm je známy hlavne preto, že usvedčoval z úplatkárstva bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského. Z uznesenia o vznesení obvinenia v kauze JUDÁŠ vyplýva, že Böhm platil státisíce eur za to, že sa mu orgány činné v trestnom konaní nebudú venovať.

František Böhm sa zastrelil
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ivan Mego)

Okrem exsiskára o tom v uznesení o vznesení obvinenia vypovedá aj obvinený niekdajší zástupca riaditeľa Útvaru zvláštnych policajných činností Norbert Pakši. Práve ten v kauze vystupuje ako sprostredkovateľ medzi Böhmom a bývalým policajným šéfom Milanom Lučanským. Muž, ktorý prišiel do budovy policajného prezídia, aby vypovedal v kauze BÚRKA, stál aj za dôvodmi kolúznej väzby pre Milana Lučanského. František Böhm vyšetrovateľom okrem iného povedal, že Lučanský mu telefonoval po obvinení, keď bol ešte na území Chorvátska. Podľa výpovede mu bývalý policajný prezident radil, aby sa na Slovensko nevracal.

MIMORIADNE Kľúčový svedok proti
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Topky/Maarty)

Dva dni pred Silvestrom sa Milan Lučanský pokúsil vo väzbe v Prešove o samovraždu. O deň neskôr, 30. decembra 2020, zomrel v nemocnici.

Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: SvedokMilan LučanskýFrantišek Böhm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu