Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Brutálny útok na ulici: Bratislavčan (17) mal napadnúť chlapca, ktorý skončil s poškodenými pľúcami

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR – František Iván )

BRATISLAVA – Počas uplynulého týždňa došlo v hlavnom meste ku krvavej potýčke medzi dvomi tínedžermi. Iba 17-ročný Bratislavčan mal na chodníku napadnúť o dva roky mladšieho chlapca. Za svoj útok už čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu ublíženia na zdraví.

Bratislavskí policajti na sociálnej sieti uviedli, že minulý týždeň došlo na chodníku na Nevädzovej ulici (Ružinov) k fyzickému napadnutiu.

Sedemnásťročný mladík, ktorý už čelí obvineniu, mal 15-ročného chlapca viackrát bodnúť bližšie nestotožneným predmetom do oblasti lopatky a rebier. „Napadnutému chlapcovi bola útokom spôsobená ťažká ujma na zdraví poškodením pľúc,“ priblížili ochrancovia zákona.

Bitka na zástavke MHD v Bratislave: Kristián a Zdenko napadli a okradli muža, tínedžeri už čelia obvineniu

Mladíkovi v prípade preukázania viny hrozí za ublíženie na zdraví chránenej osobe za krízovej situácie trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov. „V prípade mladistvého obvineného sa trest odňatia slobody skracuje na polovicu,“ dodala polícia s tým, že vyšetrovateľ už predložil spis prokurátorovi za účelom spracovania návrhu na väzobné stíhanie obvineného.

Viac o téme: BratislavaPolíciaÚtokNapadnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu