Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vodičovi medzi obcami vbehla do cesty srna: FOTO Po zrážke nasledovalo ďalšie nešťastie

Dopravná nehoda v okrese Michalovce Zobraziť galériu (3)
Dopravná nehoda v okrese Michalovce (Zdroj: FB/Polícia SR - Košický kraj)

STRETAVA/STRETAVKA – Vodičovi medzi obcami Stretava a Stretavka skrížila cestu srna. Po zrážke so zverou zastavil pri krajnici a čakal na príchod policajnej hliadky. Následne sa mu však pritrafilo ďalšie nešťastie.

Šoférovi v nedeľu popoludní vbehla do cesty srna. K nešťastiu došlo medzi obcami Stretava a Stretavka v okrese Michalovce. Vodič konal zodpovedne. Zastavil pri krajnici, kontaktoval políciu a na mieste čakal na príjazd hliadky.

Dopravná nehoda v okrese
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Košický kraj)

V tom čase sedela za volantom aj 49-ročná žena, ktorá šla v protismere. „Na motorovom vozidle Audi pravdepodobne v dôsledku nevenovania pozornosti vedeniu vozidla a nesledovaniu situácie v cestnej premávke narazila ľavou prednou časťou svojho vozidla do v protismernej časti na krajnici vozovky odstaveného motorového vozidla Škoda,“ priblížila okolnosti nešťastia polícia.

Dopravná nehoda v okrese
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Košický kraj)

Vodička absolvovala dychovú skúšku na alkohol. Výsledok bol zarážajúci. Žena nafúkala 2,06 promile. „Poverený policajt jej už vzniesol obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ uzavrela polícia.

Viac o téme: NehodaZrážkaSrna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu