Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

KORONAVÍRUS Odberné tímy v tanečnom nasadení: Pozrite ako si krátili prestávky, DJ-a im robil vojak!

Odberné tímy si prestávka skutočne originálne spríjemnili.
Odberné tímy si prestávka skutočne originálne spríjemnili. (Zdroj: Gettyimages.com, Facebook/M. Č., Kultúrne a informačné stredisko Šenkvice, Instagram/M. P.)

ŠENKVICE/ŽILINA/PRIBIŠ - Na celoplošnom testovaní sa zúčastnilo množstvo dobrovoľníkov, zdravotníkov a iných administratívnych pracovníkov, ktorí makali takmer nepretržite. Keď však prišiel čas na krátku prestávku, niektoré tímy ju využili skutočne kreatívne a ich počiny skončili na sociálnej sieti. Dali sa totiž do tanca a niektorým podmaz dokonca tvoril známy remix Igora Matoviča z Bruselu známy tiež pod názvom "one tajm - next tajm".

Medzi týmito tímami, ktoré si takto spríjemnili voľné chvíle bolo odberná skupina z Mníhovej Lehoty, ktorá si vybrala práve spomínaný "Matovičov hit".

Na iný hit, tentokrát Jerusalema od Master KG Feat Nomcebo Zikode sa roztancoval odberný tím zo Šenkvíc.

Odberný tím v Šenkviaciach (Zdroj: FB/Kultúrne a informačné stredisko Šenkvice)

V ostro sledovanej Orave sa počas týchto dňoch konalo už druhé kolo plošného testovania, ak rátame aj to pilotné. Konkrétne v obci Pribiš si odberný tím tiež skracoval prestávku hromadným tancom. Video sa stalo tak virálnym, že ho zdieľalo aj samotné ministerstvo zdravotníctva. 

Bonus na záver

V tejto téme nás najviac prekvapil odberný tím zo Žiliny. V miestnej synagóge sa totiž po veľkej fuške na záver dňa predstavil "tanečný odberový tím" v plnej paráde, a to nie len tak. Hudobne ich totiž doprevádzal ďalší člen tímu - člen armády, ktorý bol zároveň aj DJom. Je to totiž veliteľ, ktorý má podľa stránky Novej Synagógy v Žiline mnohé skúsenosti aj so skákaním s padákom.

Viac o téme: TanecPrestávkaKoronavírusCeloplošné testovanieOdberné tímy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu