Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

KORONAVÍRUS Pre výskyt infekcie dočasne zatvoria mestský úrad v Prešove

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PREŠOV - Z dôvodu výskytu ochorenia COVID-19 u jedného zo zamestnancov klientskeho centra bude Mestský úrad v Prešove v piatok (16. 10.) pre verejnosť uzavretý. Informoval o tom hovorca mesta Vladimír Tomek.

Týka sa to všetkých pracovísk úradu vrátane klientskeho centra, matričného úradu a hlavnej pokladnice. „Pre občanov bude k dispozícii iba prenosná schránka na preberanie podaní, ktorá bude umiestnená pred vstupom do budovy radnice na Hlavnej ulici,“ uviedol Tomek s tým, že k tomuto kroku pristúpili v zmysle krízového plánu mesta.

Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku

„Pretože ochorenie bolo potvrdené u jedného z pracovníkov klientskeho centra na Jarkovej ulici, mesto okamžite pristúpilo k vykonaniu preventívnych opatrení vrátane kompletnej dezinfekcie priestorov. Všetci zamestnanci klientskeho centra, ktorí prišli s nakazenou osobou do kontaktu, majú nariadenú domácu izoláciu, až kým nebudú známe výsledky ich testov,“ povedal Tomek.

V prípade, že testy pracovníkov na ochorenie COVID-19 budú negatívne, od pondelka (19. 10.) bude mestský úrad opäť otvorený pre verejnosť, avšak iba v obmedzenom režime.

Viac o téme: PandémiaMestský úradSlovenskoPrešovKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu