Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

KORONAVÍRUS Permanentný krízový štáb je opäť aktivovaný, povedal Matovič

Igor Matovič
Igor Matovič (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Permanentný krízový štáb je opäť aktivovaný. Informoval o tom riaditeľ tlačového a informačného odboru Richard Pekar. Premiér Igor Matovič (OĽANO) informoval o permanentnom krízovom štábe v stredu.

"Permanentný krízový štáb od dnes pod vedením Petra Škodného opätovne funguje a ideme znova do toho," povedal Matovič v stredu po rokovaní vlády. Úrad vlády SR komentoval, že permanentný krízový štáb "od svojho zriadenia neprestal existovať, začiatkom leta bol uvedený do utlmeného pracovného režimu". O jeho aktuálnej činnosti bude úrad vlády médiá a verejnosť informovať.

Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku

Permanentný krízový štáb zriadila vláda ešte 23. marca. V tejto skupine pôsobil napríklad infektológ profesor Vladimír Krčméry, odborník na biochémiu Robert Mistrík, či manažér pôsobiaci v oblasti IT a telekomunikácií Peter Škodný, ale aj predseda Lekárskeho odborového združenia (LOZ) Peter Visolajský. Jeho úlohou bolo permanentne vyhodnocovať informácie a koordinovať činnosť v rámci zabezpečovania rozhodnutí a prijímania opatrení, ktoré majú zamedziť šíreniu nového koronavírusu.

Viac o téme: PandémiaBratislavaIgor MatovičSlovenskoKoronavírusPermanentný krízový štáb
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu