Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VOĽBY 2020 Hnutie OĽaNO avizuje plnú halu v Trnave: Príde takmer 70 novinárskych štábov

Do volebného štábu k Igorovi Matovičovi sa akreditovalo takmer 70 novinárskych štábov z celého sveta
Do volebného štábu k Igorovi Matovičovi sa akreditovalo takmer 70 novinárskych štábov z celého sveta (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) avizuje plnú športovú halu v Trnave. Do volebného štábu k Igorovi Matovičovi sa akreditovalo takmer 70 novinárskych štábov z celého sveta.

Športová hala má kapacitu približne 2 500 miest. Cez sociálnu sieť sa k OĽaNO na volebnú noc zaregistrovalo približne 2 000 ľudí z radov verejnosti. Zvyšok tvoria novinári, podporovatelia strany či samotní kandidáti.

Športovú halu musia ešte prestavať, pred volebným štábom sa tu totiž hral florbalový zápas. Okrem domácich novinárov či kolegov z Českej republiky sú v Trnave aj štáby z New Yorku Times alebo BBC. OĽaNO v posledných prieskumoch verejnej mienky pred moratóriom pravidelne rástlo. V súvislosti s Matovičom sa skloňuje aj prípadný post premiéra v novom kabinete.

V hale už vidieť viacerých kandidátov tohto hnutia. Okrem Jaroslava Naďa či Lukáša Kyselicu a Kristiána Čekovského je v štábe aj šéf Trnavského samospráveho kraja Jozef Viskupič.

Viac o téme: HalaNovináriParlamentné voľbyIgor MatovičTrnavaOĽaNO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu