Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VOĽBY 2020 Tomáš Drucker verí v dobrý výsledok

Aktuálna situácia v centrále strany Dobrá voľba Tomáša Druckera
Aktuálna situácia v centrále strany Dobrá voľba Tomáša Druckera (Zdroj: Topky/Maarty)

BRATISLAVA - Predseda strany Dobrá voľba Tomáš Drucker verí v dobrý výsledok. Do volebnej centrály v kaviarni na bratislavskom Hviezdoslavovom námestí prišiel pred pol deviatou, následne sa privítal s hosťami.

"Snažili sme sa. Ja viem, že od septembra nebolo veľa času, ale myslím si, že sme mali dobrú, férovú, korektnú a myslím, že aj peknú kampaň," uviedol na krátkom brífingu pre novinárov. Strana na túto noc pozvala okrem novinárov všetkých 150 kandidátov a 30 hostí. V kaviarni sú zatiaľ desiatky ľudí, vládne príjemná atmosféra.

Ako dodal predseda Dobrej voľby, strana chce dosiahnuť viac ako päť percent, nechce však predbiehať, pretože si je vedomý zverejnených prieskumov. "Keď sa opýtate kohokoľvek tu, tak nikto nepochybuje, že to cez päť bude, ale ja musím byť v tom v očakávaní, ja tomu verím," konštatoval. Jeho deň prebiehal veľmi podobne ako ktorýkoľvek iný. Po tom, ako odvolil, bol vonku a robil tatarák, na ktorý pozval aj novinárov.

Krátko po deviatej Drucker všetkým hosťom poďakoval za odvedenú prácu. Prítomných povzbudil, že Dobrá voľba nie je projektom pre jedny voľby. Verí, že môžu na Slovensko priniesť slušnosť a profesionalitu.

"Každý je napätý, spätné odozvy však boli veľmi pozitívne. Všetci sme sa do toho vložili, chceli sme urobiť, čo sa dá. Verím, že to vyjde," konštatoval Michal Sýkora. Otázkou podľa neho je, čo urobí vo voľbách veľká účasť. Ako uviedla Anna Ghannamová, strana očakáva ten najpozitívnejší výsledok. "Osobne mám z toho veľmi dobrý pocit, urobila som úplne všetko, čo bolo v mojich silách," uzavrela.

Viac o téme: VýsledkyParlamentné voľbyTomáš DruckerDobrá voľba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu