Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VOĽBY 2020 Matovičova jednotka posiela pozdrav z nemocnice: VIDEO tesne pred operáciou

Maria Šofranko na videu pozdravila priaznivcov
Maria Šofranko na videu pozdravila priaznivcov (Zdroj: Facebook/Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti)

RUŽOMBEROK - Je známe, že líderka kandidátky Obyčajných ľudí a nezávislých osobností má v súčasnosti také vážne zdravotné problémy, že ju to úplne vyradilo z predvolebnej kampane a mnohí podporovatelia OĽaNO o nej stále veľa nevedia. Priebežne sa ale ozýva fanúšikom priamo z ružomberskej nemocnice a urobila tak aj včera.

VIDEO Mária Šofranko pozdravila priaznivcov z ružomberskej nemocnice

Líderka Mária Šofranko je v ružomberskej nemocnici hospitalizovaná už od januára, kedy bola operovaná v súvislosti s komplikáciami okolo umelej platničky. Šofranko už pred mesiacom hovorila, že sa jej v mieste platničky vytvoril opuch a zdravotný stav sa tak dramaticky skomplikoval.

"Ahojte, som veľmi rada, že sa vám môžem aspoň takto prihovoriť. Máme sedem dní do volieb. A ja vás chcem všetkých veľmi pekne poprosiť, nevzdávajme to," hovorí Šofranko z najnovšieho videa natáčaného v nemocnici.


VOĽBY 2020 Matovičova jednotka sa vraj stiahla kvôli strachu z debát: VIDEO z nemocnice to má poprieť


Ja budem bojovať v nemocnici, odkázala

"Zmena je nablízku a ja verím v pravdu a verím v spravodlivosť, tak isto ako aj vy. Nevzdávajte sa. Ja budem bojovať v nemocnici - potom doma. Vy bojujte medzi našími ľuďmi, našími podporovateľmi. Držím vám palce," uzavrela Šofránko ktorá je pravdepodobne v  týchto chvíľach už po náročnej operácii.

Mária Šofranko sa po boku Matoviča po prvýkrát objavila na fotografii z decembra 2019. Predseda hnutia ju vtedy predstavoval ako "obyčajnú ženu z východu". Následne ju predstavil tretieho decembra spolu so zvyškom kandidátky medzi poslednými hnutiami, ktoré výslednú kandidátku na ministerstvo odovzdávali. Šofranko je pedagogičkou a pôsobí v Spišskej Novej Vsi.

Viac o téme: OperáciaOĽaNOMária Šofranko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu