Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VOĽBY 2020 Matovičova jednotka sa vraj stiahla kvôli strachu z debát: VIDEO z nemocnice to má poprieť

Jednotka OĽaNO zdieľala video z nemocnice Zobraziť galériu (2)
Jednotka OĽaNO zdieľala video z nemocnice (Zdroj: Facebook/Maria Šofranko, SITA/Branislav Bibel)

RUŽOMBEROK - Volebná líderka OĽaNO, ktorou je od predstavenia kandidátky v decembri Mária Šofranko, je v týchto dňoch značne indisponovaná. Jej účasť v OĽaNO počas kampane je teda skôr nepravdepodobná, keďže do volieb je už menej ako mesiac. Šírili sa dokonca hlasy, že sa Šofranko chcela vyhnúť televíznym debatám, či odísť z kandidátky OĽaNO. Všetky špekulácie jedným videom na sociálnej sieti vyvrátila samotná Šofranko.

Tá to dokonca urobila z nemocničnej izby, kde sa zotavuje z operácie chrbtice. "Ahojte milí priatelia, srdečne vás všetkých pozdravujem, dnes je 2.2. 2020 - taký celkom zaujímavý dátum," skonštatovala v úvode Šofranko, na ktorej bolo vidieť únavu z operácie.

Jednotka OĽaNO Mária Šofranko sa prihovorila voličom priamo z nemocnice

Sama povedala, čo sa jej stalo

​Šofranko natočila video pravdepodobne z Ružomberskej vojenskej nemocnice, kde sa opätovne zotavuje z operácie chrbtice, ktorej bolesťami podľa Matoviča trpí od pôrodu svojej dcéry pred niekoľkými rokmi. "Nikdy v živote som nebola toľkokrát v nemocnici, ako za posledné mesiace," priznáva Šofranko.

"Okolo mojej umelej platničky sa vytvoril opuch a pridružené veci k tomu. Pokiaľ viem, ešte tu nejaký ten týždeň ostanem," povedala vo videospovedi Šofranko. Tá však celkom nevylúčila jej možnú účasť počas kampane. "Pokiaľ nebudem fit, tak kampaňovať logicky nebudem," skonštatovala Šofranko.


VOĽBY 2020 Tvrdá rana pre Matoviča: Jednotka OĽaNO v kampani končí!


Vyvracia odchod a je sklamaná z predvolebných nálad

Mária Šofranko vyvracia akékoľvek dohady o tom, že by chcela z kandidátky alebo hnutia ako takého odísť. "Na kandidátke hnutia ostávam, ostávam aj v hnutí. Akonáhle mi to moje zdravie dovolí, a budem môcť, pridám sa k mojim úžasným kolegom," hovorí vo videu jednotka OĽaNO.

VOĽBY 2020 Matovičova jednotka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR - Martin Baumann)

Tá je zároveň sklamaná z úrovne vedenia predvolebných kampaní a nálad okolo blížiacich sa volieb. Hovorí to na základe sociálnych sietí, ktoré navštevuje aj v nemocnici. "Neušlo ani mne, predpokladám, že ani vám, koľko zloby, nenávisti, zlosti a vulgarizmov je v nás, v ľuďoch. Prosím vás, rozdávajme radosť," uzavrela Šofranko.

Viac o téme: OĽaNOVoľby 2020Maria Šofranko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu