Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pirueta, skok, myšička a plazenie: Muž sa vypotácal z Miletičky, VIDEO od starostu ženu asi nepoteší

Kamera zachytila pomerne vtipnú situáciu
Kamera zachytila pomerne vtipnú situáciu (Zdroj: Facebook/Martin Chren - starosta Ružinova)

BRATISLAVA - Bezpečnostná služba, ktorá má na starosti kamerový systém v oblasti známeho trhoviska v Ružinove, sa v týchto dňoch rozhodla uverejniť pomerne zábavný úlovok jednej z kamier. Na zábere je dostatočne podgurážený muž, ktorý sa chystá z trhoviska domov. Vzápätí však prišiel zlom, a to doslova.

Muž, ktorý sa zrejme po dôkladnom alkoholovom občerstvení vybral smerom von z trhoviska, však nerátal s jednou premennou. Tou bola rampa, ktorá blokuje vstup nežiaducim vozidlám do areálu parkoviska. Muž, napriek tomu, že nesedel vo vozidle, na túto rampu akosi zabudol a vrhol sa na ňu z celej sily. Tá pod náporom nevydržala a zlomila sa. Zložky teraz pátrajú po totožnosti dotyčného muža, ktorý už na sociálnej sieti baví celý internet.

Chren upozornil na slniečko

Na prípad upozornilo samotné vedenie Ružinova. "Sme radi, že vám na trhovisku Miletičova chutí. Ale myslite na to, že silné slniečko môže byť zradné a pitný režim by mal zahŕňať hlavne vodu a nie len iné nápoje," odkázal návštevníkom trhoviska na sociálnej sieti starosta mestskej časti Ružinov Martin Chren.

Viac o téme: KameraMiletičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu