Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Horor na ulici: VIDEO: Muža napadlo stádo opíc, ľudia sa kvôli nim boja vychádzať z domov

Muža napadli agresívne opice.
Muža napadli agresívne opice. (Zdroj: YouTube/CGTN)

VRINDAVAN - Nikunj Goyal, obchodník v severnej Indii, bol napadnutý gangom opíc v sobotu okolo 22:30 h. Incident sa stal pred dverami jeho domu v čase, keď sa vracal z práce. V tejto nadväznosti apeluje na miestne úrady, aby voči agresívnym opiciam zakročili, pretože ľudia sa kvôli nim boja vychádzať von.

Muž po útoku makakov skončil ležať na zemi. Utŕžil niekoľko pohryznutí a škrabancov, ktoré mu ošetrili v tamojšej nemocnici, kde mu bola podaná očkovacia látka proti infekcii vírusom besnoty.

Prvá opica na neho skočila po tom, ako začal odomykať dvere. Následne sa na neho vrhli ďalšie. Goyal tak nemal šancu na útek. Uvedené zachytili priemyselné kamery.   

Napadnutý muž sa v tejto súvislosti usiluje vyzvať úrady, aby problém so stádami agresívnych opíc riešili. V Indii sa už podľa jeho slov vymkli spod kontroly. Mnohí Indovia sa totiž večer boja vychádzať z domov.

Vzniknutá situácia je pravdepodobne spôsobená tým, že ľudia vytlačili opice z ich prirodzeného prostredia, pričom najviac útokov opíc na ľudí zaevidovali v meste Mathura – od tohtoročného januára do apríla ich narátali až 386.

Viac o téme: IndiaOpiceÚtok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu