Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tragédia pri R. Sobote: Michal (†22) zahynul v prevrátenom aute, doplatil na vlastnú chybu?

Mladíka už nemohli zachrániť Zobraziť galériu (3)
Mladíka už nemohli zachrániť (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

TEPLÝ VRCH - Na štátnej ceste medzi obcami Ostrany a Teplý Vrch v okrese Rimavská Sobota došlo dnes k tragickej autonehode, pri ktorej vyhasol život mladého muža.

Mrazivé VIDEO zo smrteľnej nehody na R1: Jeden mŕtvy, dvaja zranení, mohlo byť všetko inak?

Podľa informácií z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici išlo o nehodu jedného vozidla, pri ktorej zasahovali šiesti príslušníci HaZZ na dvoch kusoch techniky. "Príslušníci vyslobodili usmrtenú osobu spod automobilu; vykonali protipožiarne opatrenia na mieste dopravnej nehody," priblížil Martin Babic z HaZZ.

Tragédia pri R. Sobote:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

"Pri Rimavskej Sobote dnes pravdepodobne pre vysokú rýchlosť havarovalo vozidlo VW Golf. V aute boli dvaja bratia vo veku 22 a 16 rokov. Ešte nevieme, kto šoféroval. Na mieste zahynul starší brat, ktorý nikdy nemal vodičák a v minulosti bol viackrát prichytený pri tom, ako šoféroval opitý. Mal dlhoročný zákaz činnosti vedenia vozidla. Prvú nehodu spôsobil v roku 2014," napísala polícia vo svojom profile na facebooku.

Tragédia pri R. Sobote:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Čas nehody nie je presne známy. "Nehodu policajtom nahlásili až ráno pred siedmou. Na mieste sú ešte stále policajti vrátane znalca z odboru cestnej dopravy a dokumentujú stopy. Cesta je uzatvorená," informovala TV JOJ. Podľa nej sa mŕtvy 22-ročný mladík volal Michal.

Viac o téme: NehodaAutáHasičiTeplý Vrch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu