Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Polícia pátra po svedkoch nehody: Zbesilá vodička sa nezastavila pred ničím, ohrozila aj policajta

Auto unikajúcej ženy
Auto unikajúcej ženy (Zdroj: KR PZ Bratislava)

BRATISLAVA - Polícia pátra po svedkoch nehody na diaľnici D1 zo 4. apríla. Zároveň žiada o informácie aj vodiča ďalšieho vozidla, ktoré žena následným útekom v popoludňajších hodinách ohrozila.

"Svedkov, ktorí videli v inkriminovanom čase na uvedenom úseku diaľnice D1, konkrétne 6 km diaľnice D1 v smere do Petržalky, priebeh a okolnosti tejto nehody alebo disponujú informáciami  ktoré by prispeli k jej objasneniu, vyzývame, aby sa osobne prihlásili telefonicky na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak urobili osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru," povedal bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Polícia tiež vyzýva na prihlásenie sa aj vodiča, ktorého žena svojou "riskantnou a nebezpečnou jazdou" ohrozila v blízkosti Domkárskej ulice v deň nehody v čase krátko pred 13.40 h. Szeiff podotkol, že tak môže urobiť rovnako telefonicky alebo osobne na oddelení.

Vyčíňanie Bratislavčanky (41) nemalo konca: Policajt v ohrození, došlo k streľbe

K nehode došlo začiatkom apríla ráno po 8.15 h na diaľnici D1 v smere do Petržalky. Podľa policajných informácií boli jej účastníkmi vozidlá Chrysler PT Cruiser a Peugeot 206 striebornej farby. Vodička druhého vozidla z miesta nehody ušla.

Hliadka ju podľa Szeiffových slov vypátrala, zadržala jej vodičský preukaz a ďalšiu jazdu zakázala. Aj napriek tomu, že jej v dychu namerali alkohol, popoludní opäť šoférovala. "Ohrozila iného účastníka cestnej premávky – vodiča motorového vozidla doposiaľ neznámeho typu červenej farby, ktorý stihol včas zareagovať a tomuto vozidlu sa vyhnúť," doplnil s tým, že auto napokon hliadka zastavila využitím služobnej strelnej zbrane a vodičku obmedzila na osobnej slobode.

Viac o téme: NehodaZrážkaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu