Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kolóny áut, v ktorých čakajú aj tri hodiny: Dopravné peklo v Senci, spovede zúfalých ľudí

Kolóny v Senci.
Kolóny v Senci. (Zdroj: Alza)

SENEC - V areáli, v ktorom pracujú tisícky zamestnancov, sa ľudia každý deň stretávajú s problémami na ceste z práce a aj do nej. K areálu totiž vedú dve cesty. Jednu, smerom na Pezinok, rekonštruujú už dva mesiace a tú druhú začali opravovať minulý týždeň.

V okolí logistického centra v Senci zažívajú ľudia denne doslova peklo na cestách. "Druhý týždeň pretrvávajúci absolútny kolaps dopravy v logistických centrách v Senci. Rekonštrukcia cesty smerom na Pezinok aj smerom na Senec. Čakáme v práci od 14:00 hod., nevieme výjsť z logistického centra! Sme tu uväznení! Teraz je 19:06 hodín," napísala nám čitateľka Jana. 

Kolaps dopravy v Senci: Tisícky ľudí každý deň zažívajú peklo na ceste

Nie je však jediná. Ozval sa aj Peter, ktorý má podobné problémy. "Dnes je snáď najhoršie situáciua v dopravnom obmedzení na trase Senec - logistický park. Keď po iné dni to bolo cez deň ako tak prejazdné, dnes je celý deň dopravný kolaps. Nedá sa plynulo ísť ani jedným smerom. Sedíme v práci, pretože sa nedá vyjsť ani z areálu firmy na cestu," napísal rozčúlený Peter. Dodal, že volali aj na políciu, no nikto im nevedel pomôcť. Ľudia, ktorí odchádzali domov o 15-tej, stáli v kolóne ešte tri hodiny potom. 

Na katastrofálnu situáciu v Senci upozornil nedávno aj najväčší internetový predajca. Ten okrem iného dodal aj to, že dopravná situácia spôsobuje aj meškanie dodávky tovaru. 

"V utorok 20. 11. 2018 bola, bohužiaľ, uzatvorená jediná voľná cesta z logistického areálu Goodman Senec Logistics Centre, kedy ju Regionálna správa a údržba ciest začala frézovať. Druhá cesta na Pezinok je už druhý mesiac v rekonštrukcii. Z dôvodu katastrofálnej dopravnej situácie, ktorá kompletne paralyzuje už 4. deň dopravu z logistických centier v obidvoch smeroch a zapríčinila tak úplný kolaps v oblasti, dochádza, bohužiaľ, k oneskoreniu dodávok tovaru pre našich zákazníkov. Dĺžka čakania v kolónach dosahuje až 5 hodín. O vyriešení tejto situácie rokujeme v spolupráci s ďalšími nájomcami objektu so zastupiteľmi Bratislavského samosprávneho kraja, Mestského úradu Senec, Regionálnymi cestami Bratislava, Políciou SR a Ministerstvom dopravy a výstavby SR," píše sa v oficiálnom stanovisku predajcu. 

Viac o téme: ZápchyDopravný kolapsRekonštrukcia ciest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu