Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kolaps dopravy v Senci: Tisícky ľudí každý deň zažívajú peklo na ceste

Kolóny v Senci.
Kolóny v Senci. (Zdroj: Alza)

BRATISLAVA - To, že je doprava v hlavnom meste a jeho okolí na pokraji kolapsu, nie je žiadna novinka. Najnovšie však spôsobuje problémy aj v Senci v okolí logistického centra. Upozornil na to najväčší internetový predajca.

V areáli, v ktorom pracujú tisícky zamestnancov, sa ľudia každý deň stretávajú s problémami na ceste z práce a aj do nej. K areálu totiž vedú dve cesty. Jednu, smerom na Pezinok, rekonštruujú už dva mesiace a tú druhú začali opravovať minulý týždeň. 

Doprava je tak doslova paralyzovana už niekoľko dní. Dochádza tak aj k oneskoreniu dodávok tovaru pre zákazníkov, za čo sa predajca aj ospravedlnil na svojom webe. 

"V utorok 20. 11. 2018 bola, bohužiaľ, uzatvorená jediná voľná cesta z logistického areálu Goodman Senec Logistics Centre, kedy ju Regionálna správa a údržba ciest začala frézovať. Druhá cesta na Pezinok je už druhý mesiac v rekonštrukcii. Z dôvodu katastrofálnej dopravnej situácie, ktorá kompletne paralyzuje už 4. deň dopravu z logistických centier v obidvoch smeroch a zapríčinila tak úplný kolaps v oblasti, dochádza, bohužiaľ, k oneskoreniu dodávok tovaru pre našich zákazníkov. Dĺžka čakania v kolónach dosahuje až 5 hodín. O vyriešení tejto situácie rokujeme v spolupráci s ďalšími nájomcami objektu so zastupiteľmi Bratislavského samosprávneho kraja, Mestského úradu Senec, Regionálnymi cestami Bratislava, Políciou SR a Ministerstvom dopravy a výstavby SR," píše sa v oficiálnom stanovisku.

Viac o téme: DopravaZápchySenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu