Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trošková robí zmeny vo svojom biznise: Pozrite, aké služby vám Ficova radkyňa poskytne

Bytovka, kde si Trošková kúpila luxusný mezonet.
Bytovka, kde si Trošková kúpila luxusný mezonet. (Zdroj: TASR/Branislav Račko, Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalá radkyňa expremiéra Roberta Fica Mária Trošková nedávno skončila s podstatnou časťou svojho podnikania. Tým je maloobnodný predaj šperkov a klenotov, ktorý si nechala vyškrtnúť z jej živnostenského registra. Naďalej však pokračuje v podnikateľskom, ekonomickom a organizačnom poradenstve. Predaju šperkov sa Trošková venovala už od roku 2007.

Troškovej zmeny v registri sú platné od 23. júna. To je tri mesiace po tom, čo na Úrade vlády SR skončila ako asistentka vtedajšieho premiéra Fica.  V zozname, kde si predaj šperkov nechala vymazať, si však obnovila podnikanie v oblasti podnikateľského, organizačného a ekonomického poradenstva, či administratívnych služieb.

Bývalá radkyňa pokračuje tiež v sprostredkovávaní tovaru maloobchodu a veľkoobchodu, ako aj v prenájmoch nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než základných služieb spojených s prenájmom a vecí hnuteľných. Podľa výpisu sa tiež venuje sprostredkovateľskej činnosť v oblasti obchodu, služieb a výroby.

Trošková nedávno spôsobila rozruch kúpou luxusného mezonetového bytu v bratislavskej Petržalke. Pri sťahovaní mala podľa nových susedov spôsobovať neprimeraný neporiadok. Sťahovať jej pomáhali aj ochrankári jej bývalého šéfa Roberta Fica.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu