Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Luxusný život bývalej Ficovej radkyne: Trošková sa presťahovala do nového bytu, drsný odkaz susedov

Mária Trošková je bývalou hlavnou štátnou radkyňou expremiéra Roberta Fica Zobraziť galériu (11)
Mária Trošková je bývalou hlavnou štátnou radkyňou expremiéra Roberta Fica (Zdroj: TASR/Branislav Račko, Martin Baumann)

BRATISLAVA - Bývalá štátna radkyňa, ktorá sa často objavovala po boku expremiéra Roberta Fica, si aj naďalej žije luxusným životom. Nedávno sa presťahovala do nového bytu a vyváža sa na luxusnom aute. Zdá sa však, že jej susedia nie sú Troškovou nadšení. Už po pár dňoch jej dali pocítiť, že v ich vchode nebudú brať ohľad na to, odkiaľ prišla.

Mária Trošková, ktorá kedysi pôsobila po boku Fica ako hlavná štátna radkyňa, sa po tom, čo vyšli na povrch jej milenecké vzťahy s Antoninom Vadalom, ktorý je spájaný s talianskou mafiou, stiahla z očí verejnosti. 

Mama Troškovej, ktorú spájajú s talianskou mafiou: FOTO Klamala o vzťahu s Antoninom Vadalom?

Trošková sa skrývala niekoľko mesiacov až sa napokon presťahovala do luxusného bytu v Petržalke. So sťahovaním jej pomáhali chlapi s dodávkou, ktorá podľa čitateľov pravidelne parkuje na Súmračnej, kde má SMER-SD svoju centrálu. Zdá sa tak, že s bývalým šéfom Robertom Ficom sú stále dobrí priatelia.

Nespokojní susedia

Trošková nie je vo svojom novom byte dlho a už stihla nahnevať susedov. Tí jej poslali veľavravný odkaz, na ktorý upozornila satirická stránka Zomri. Bývalá štátna radkyňa zrejme zabudla, že obytný priestor nepatrí len jej a na chodbe nechala odpad zo sťahovania. 

"Milá pani Trošková, okrem vás tu bývajú aj iní ľudia, tak vás pekne prosíme, aby ste sa podľa toho aj správali a svoj neporiadok vyhodili do smetného koša tak, ako ostatní slušní obyvatelia tohto bytového domu. Za pochopenie ďakujeme. Vaši susedia!" znel odkaz na stene. 

Mária Trošková nahnevala susedov.
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: FB/Zomri)

Bývalá štátna radkyňa si zrejme nechcela pohnevať susedov ešte viac, keďže svoj neporiadok odpratala k smetným košom a odkaz zo steny zmizol. Snažili sme sa s ňou skontaktovať, na naše telefonáty však dlhodobo nereaguje.

Neporiadok zo spoločných priestorov po upozornení od susedov zmizol.
Zobraziť galériu (11)
Neporiadok zo spoločných priestorov po upozornení od susedov zmizol.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Mária Trošková sa presťahovala
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Luxusný život

Mária Trošková sa rozhodne nemá zle. Aj napriek tomu, že po tlaku verejnosti odstúpila zo svojej funkcie, rozhodne nevedie nudný a chudobný život. Nový byt má v luxusnej novostavbe v Petržalke. Trojizbový mezonet s vírivkou má rozlohu 89,42m² a terasu s výmerou 53,45m². Podľa našich informácií stál okolo 200-tisíc eur. 

Trošková sa vozí aj na luxusnom SUV, ktoré bolo vo štvrtok odparkované pred jej starým bytom. 

Mária Trošková sa presťahovala
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Mária Trošková sa presťahovala do luxusného bytu v Petržalke.
Zobraziť galériu (11)
Mária Trošková sa presťahovala do luxusného bytu v Petržalke.  (Zdroj: Flat75)

Mária Trošková sa presťahovala
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Mária Trošková sa presťahovala
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Vadalova milenka

Mária Trošková je spájaná s Antoninom Vadalom, ktorý má mať blízko k talianskej mafii, o ktorej písal zavraždený novinár Ján Kuciak vo svojom poslednom článku. Trošková však s Vadalom nemala mať len obchodný vzťah, ale bola vraj aj jeho milenkou. 

Fico bránil Troškovú pred europoslancami: Vadala ju chcel ešte vlani, FOTO ako dôkaz

Rovnako aj jej mama komunikovala s Vadalom ešte v časoch, keď bol Robert Fico premiérom a Trošková hlavnou štátnou radkyňou. 

Trošková a Vadala
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Topky.sk, FB/A.V., FB/M.T.B)

Antonino Vadala ešte minulý rok okomentoval Troškovú talianskym slovom „papera“. Opýtali sme sa aj ľudí, ktorí hovoria po taliansky, čo papera znamená. V hovorovej taliančine je to „mladá húska“ alebo „mladunká“ či „malinká“. Často sa tak hovorí aj mladým ženám. Komunikácia bola verejná na profile Troškovej mamy, ktorá pritom tvrdila, že s Vadalom už niekoľko rokov nie je v kontakte.

Troškovej mama komunikovala s Vadalom ešte minulý rok. Máriu nazval talianskym slovom papera
Zobraziť galériu (11)
Troškovej mama komunikovala s Vadalom ešte minulý rok. Máriu nazval talianskym slovom papera  (Zdroj: Topky.sk, FB/A.V., FB/M.T.B)

Viac o téme: SťahovanieBývanie Robert FicoMária Trošková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu