Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

V Hriňovej pochovali obete nedeľňajšej havárie autobusu

Vyše dvetisíc ľudí zišlo na hriňovskom cintoríne, kde pochovali Agnesu Ľuptákovú a Mariána Paprčku, dve zo štyroch obetí nedeľňajšej havárie autobusu pri Hriňovej.
Vyše dvetisíc ľudí zišlo na hriňovskom cintoríne, kde pochovali Agnesu Ľuptákovú a Mariána Paprčku, dve zo štyroch obetí nedeľňajšej havárie autobusu pri Hriňovej. (Zdroj: SITA)

HRIŇOVÁ - Obete nedeľnej nehody autobusu pod Poľanou Agnesu Ľuptákovú a Mariána Paprčku dnes prišlo na ich poslednú cestu odprevadiť do Hriňovej vyše dvetisíc ľudí.

Smútoční hostia zaplnili hriňovský kostol a desiatky ďalších stáli počas obradu vonku. Kolegovia zosnulých z folklórneho súboru Hriňovčan, ale aj ďalší folkloristi z okolia prišli na pohreb oblečení v krojoch, pri poslednej rozlúčke zahrali aj ľudové piesne.

Pri pohrebe asistovali aj členovia Tímu psychosociálnej podpory a krízovej intervencie z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby. Poskytli pomoc niekoľkým smútiacim, ktorí počas smútočného obradu skolabovali. Pohreb ďalších dvoch zo štyroch obetí nedeľnej nehody - Janky Sujovej a Jaroslava Melicherčíka - bude o 15:30 v Detve.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu