Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nechutný nález na tanieri: FOTO Na Mareka po rozkrojení špekáčikov vyskočilo prekvapenie

Mareka nález v mäsovom výrobku šokoval.
Mareka nález v mäsovom výrobku šokoval. (Zdroj: Tip čitateľa/Marek)

MICHAĽANY - Nie je všetko také chutné, ako sa na prvý pohľad zdá. Keď sa Marek rozhodol kúpiť si na obed špekáčik, netušil, čo ho čaká. Po jeho rozrezaní sa mu naskytol pohľad, na aký nezabudne. Vnútri sa nachádzalo neidentifikovateľné teliesko.

Vaše tipy

V jednej z pobočiek obchodného reťazca Coop Jednota si Marek zakúpil balenie špekáčikov. "Ešte som netušil, že ma odmenia za nákup prekvapením skrytým vo vnútri jedného zo špekáčikov," povedal Martin. 

Po ich príprave si jeden z nich na tanieri rozrezal a čakalo ho prekvapenie. "Po narezaní na kúsky som zostal ohromený z takéhoto daru. Nemám slov, musím len poďakovať. Prosím, nech to nabudúce nerobia," dodal Marek.

Mareka nález v mäsovom
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Marek)

Marek v danej predajni podľa vlastných slov nakupuje často a zatiaľ sa nestretol so žiadnym problémom. "Pravdepodobne to však nebola chyba predajne, špekáčiky boli vákuovo balené, takže je to zrejme vina dodávateľa," myslí si nespokojný zákazník. Fotku poslal Slovenskej obchodnej inšpekcii, ktorá nález preveruje.

K situácii sa vyjadril aj obchodný reťazec. "Ospravedlňujeme sa zákazníkovi za nepríjemnosti, ale v prípade, že sa nachádza nedostatok vo vnútri tovaru, nie sme schopní to identifikovať na vstupnej kontrole, a preto musíme tieto reklamácie riešiť v spolupráci s výrobcom. Pre riadne a kvalifikované riešenie predmetného problému je potrebné, aby zákazník riešil reklamáciu priamo v predajni, kde problematický tovar zakúpil. Týmto spôsobom vieme reklamáciu prijať, v zmysle platnej legislatívy ju riešiť so zákazníkom a následne s naším obchodným partnerom, od ktorého tovar nakupujeme," reagoval Martin Katriak, podpredseda predstavenstva Coop Jednota.

Viac o téme: ŠpekáčikNález Mäsový výrobokJednota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu