Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pohoršený návštevník Bratislavy, z izby v ubytovni dostal fóbiu: Horšie ako pre dobytok

Kúpeľňa odrádzala už na prvý pohľad. Zobraziť galériu (2)
Kúpeľňa odrádzala už na prvý pohľad. (Zdroj: Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

BRATISLAVA – Po tom, ako pohoršený návštevník Bratislavy na sociálnej sieti zverejnil fotografie izby a kúpeľne jednej z ubytovní hlavného mesta, na prevádzku si posvietila aj hygiena. Viacerých Slovákov prekvapilo, v akých podmienkach musia turisti alebo študenti bývať, keď hľadajú cenovo prijateľnejší nocľah v Bratislave.

Máte problém zaspať v cudzom prostredí? Svoje by vám o tom vedel porozprávať Slovák, ktorý sa vraj nedávno nocoval v ubytovni v Bratislave a ostal zhrozený. Z vrstiev prachu a plesní, ktoré ho obklopovali všade, kam sa pozrel, mu naskočila husia koža. Pleseň na stenách, v kúpeľni, zničené okná a na nich hrubá vrstva prachu - tak svoj zážitok opísal ubytovaný muž. Ubytovaný hosť, ktorý nedávno prekročil prah Ubytovne Plus bratislavského Hotela Plus, ostal stáť ako obarený. Izba v ubytovni podľa jeho slov vyzerala tak, akoby v nej roky nikto neupratoval.

Najhnusnejšie hotelové tajomstvá: VIDEO odhalilo aj to, na čo sa bojíte spýtať

„Ubytoval som sa v ubytovni Hotela Plus na Bulharskej ulici. Objednal som si izbu cez internet,“ dodal hosť k fotografiám, ktoré zverejnil na facebookovej stránke Nekŕmte nás odpadom. „Je to tam totálne pod úroveň. Horšie ako pre dobytok a cena na jednu noc vyše 11 eur,“ zhodnotil.

Ako Topkám potvrdila hovorkyňa Regionálneho úradu verejného zdravotníctva Bratislava Katarína Nosálová, v zariadení prebieha štátny zdravotný dozor na základe podnetu z minulého týždňa. 

Podľa stránky bratislavského zariadenia sa Ubytovňa Plus nachádza neďaleko Letiska M. R. Štefánika, a môže byť teda lákavým miestom pre cudzincov, ktorí chcú v Bratislave prenocovať v rámci cestovnej medzizastávky. Zariadenie ponúka až 730 lôžok turistom či študentom.

Fotografie ubytovania komentovali mnohí Slováci, ktorým sa prenajímanie izieb v takomto stave nepozdáva. „Je úplne jedno, či zaplatil 11 alebo 111 eur. Toto  by sa nemalo prenajímať vôbec. Ale, je, bohužiaľ, smutné, že ak zaplatíme iba 11 eur (čo sú, mimochodom, tiež peniaze), sme schopní prijať takúto službu,“ myslí si Alena. „Takéto niečo by malo byť zakázané. Ide o zdravie ľudí,“ doplnila Dagmar. 

Pohoršený návštevník Bratislavy, z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

Vyjadrenie zariadenia

„Zverejnené fotografia nezachytávajú trojhviezdičkový Hotel Plus, ale sú z vedľajšieho zariadenia hostelového typu a časti skladových priestorov. V súčasnosti prebieha na tomto zariadení dlhodobo plánovaná rekonštrukcia a nie sú tam prijímané nové objednávky. Cenníková cena pred začatím rekonštrukcie začínala na cene 6 eur za noc. Našej spoločnosti nebola adresovaná žiadna sťažnosť na kvalitu a hygienu poskytovaných služieb zo strany konkrétneho klienta, napriek tomu nás vzniknutá situácia úprimne mrzí,“ uviedol Ivan Melicháč, riaditeľ Hotela Plus.

 

Viac o téme: IzbaUbytovanieUbytovňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu