Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Maďar si kúpil nový byt, úsmev mu zamrzol na perách: Hororové tajomstvo opustenej obývačky

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

SZOLNOK – Maďara, ktorý sa radoval z kúpy nového bytu, čakalo za jeho dverami hororové prekvapenie. Byt, od ktorého dostal kľúče, mal záhadnú minulosť, o tej ale netušil. Len čo otvoril dvere, zistil, že pôvodný majiteľ z neho nikdy neodišiel.

Pôvodného majiteľa bytu Gábora R. bolo vídať len málokedy a za posledné roky jeho susedia ani netušili, či žije. Za dverami bytu bolo stále len mŕtvolné ticho. Od roku 2008, keď videli 50-ročného muža naposledy, sa po ňom zľahla zem.

Dve tisícky na ruku, lacný nájom a božský pokoj: Talianske mestečko láka nových obyvateľov

Zdanlivo opustený byt Gábora R. dali po desiatich rokoch do dražby a jeho pôvodného majiteľa už nikto nehľadal. Hoci jeden zo susedov priznal, že sa niekedy z bytu rinul zvláštny zatuchnutý zápach, nikto mu nevenoval pozornosť.

V obývačke ležala múmia

Keď do bytu prvýkrát vkročil jeho nový majiteľ, srdce sa mu takmer zastavilo od hrôzy. V obývacej izbe ležalo desať rokov nedotknuté, časom mumifikované ľudské telo. Patrilo Gáborovi R., ktorý bol až príliš osamelý a rezervovaný na to, aby niekomu chýbal. A tak nikomu nenapadlo, že už 50-ročný muž nemusí byť medzi živými.

Príčina mužovej smrti je podľa maďarských médií predmetom vyšetrovania, prekvapujúce je však to, že sa mŕtve telo nerozkladalo, ale prešlo spontánnou mumifikáciou, teda nájdené telesné tkanivo bolo vysušené.

 

 

Viac o téme: Bývanie MúmiaNový byt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu