Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najpopletenejší dovolenkár na svete: Do Grécka dorazil o dva dni neskôr, ale keď zistíte prečo!

Nathanova roztržitosť ho priviedla až na iný ostrov Zobraziť galériu (3)
Nathanova roztržitosť ho priviedla až na iný ostrov (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Mladík z Veľkej Británie prežil dvojdňový cestovateľský horor, než si konečne mohol užívať svoju vysnívanú dovolenku v Grécku. Treba však povedať, že si za všetko môže sám. Keby nebol taký popletený, nič by sa nebolo stalo a on už by ležal pri hotelovom bazéne. Teraz má ale aspoň na čo spomínať.

Nathan Webb môže nepochybne kandidovať na najhoršieho dovolenkára pod slnkom. Najprv sa totiž na letisku ukázal s otcovým starým pasom a neskôr odletel do nesprávnej destinácie.

Chaos na letisku vo Viedni: Slováci sa tešili na dovolenku, nepustili ich do lietadla

Ale poďme pekne po poriadku. Všetko to začalo v momente, keď tínedžer 15. mája naskočil do taxíka s dvoma kamarátmi, ktorý ich mal odviezť na letisko. Tam sa počas kontroly musel preukázať pasom, a tak zašmátral v taške a vytiahol ho. Problém bol ale v tom, že to nebol jeho pas, ale otcov. A navyše starý, ktorému už dávno skončila platnosť. Hneď preto zavolal otcovi, aby mu doniesol ten jeho. No bohužiaľ už nestihol prísť včas a jeho synátor musel počkať na ďalší let. 

Najpopletenejší dovolenkár na svete:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nathanovi kamaráti odleteli tak, ako bolo naplánované, na ostrov Korfu do meste Kavos. On strávil na letisku ďalších dvanásť hodín a dostal sa až na ďalší let o šiestej večer. Keď ale pristál, uvedomil si niečo strašné. Lietadlo totiž doletelo na ostrov Kos, ktorý je od Korfu vzdialený zhruba 900 kilometrov. V panike a s telefónom, ktorému dochádzala batéria, zavolal svojej sestre Kayleigh, ktorá práve dovolenkovala na Tenerife. Tá prostredníctvom svojho turistického sprievodcu vybavila bratovi ubytovanie na noc. 

Najpopletenejší dovolenkár na svete:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na ďalší deň Webb konečne odletel na Kavos, ale až o polnoci, čo znamená, že o dva dni neskôr, ako pôvodne zmýšľal. "Hovoril o ňom celý hotel, v ktorom bol ubytovaný. Za tie dva dni zrejme zažil viac, ako za zvyšok pobytu v Kavose," povedal Nathanov otec Kevin. "Teraz, keď už som doma, sa mi to zdá všetko celkom vtipné," dodal jeho popletený syn. 

Viac o téme: DovolenkaTuristaGréckoTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu