Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ranné osvieženie prekazil nechutný nález na FOTO: Andrej otvoril malinovku a čakal ho des

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Počas letných mesiacov je treba okrem iného dodržiavať aj pitný režim. Tejto dôležitej povinnosti sa držal aj Andrej, ktorého ale pod viečkom nápoja čakalo nechutné prekvapenie. Po návrate na miesto, kde si vodu zakúpil sa prekvapivo dočkal ochotného personálu. Svoj problém tým však nevyriešil, no zachránil pred podobným zážitkom iných konzumentov.

Vaše tipy

Často sa stretávame s prípadmi, kedy sa v obchodných reťazcoch predávajú aj pokazené potraviny. To, čo zažil Andrej ale nie je úplne bežné. Odstavil na pumpe svoje auto s cieľom kúpiť si niečo na pitie. Vybral si svoj obľúbený nápoj a keďže bol veľmi smädný po sadnutí si do auta otvoril fľašku a z chuti sa napil. Ešte stále bolo všetko v poriadku, to sa ale zmenilo v priebehu sekundy.

Ranné osvieženie prekazil nechutný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

"K pitiu som si kúpil aj niečo sladké. Fľašu som nechal otvorenú a počas toho ako som si otváral sladkosť mi pohľad zablúdil do vnútra fľaše. Neveril som tomu, čo som tam zbadal," opísal Andrej. Plávajúca pleseň v nápoji muža naozaj šokovala. Nevedel si totiž vysvetliť, ako sa tam dostala. Bol si istý, že si kúpil dobre uzatvorený a nový nápoj.

Návrat na pumpu

Andrej svoju nepríjemnú skúsenosť nenechal bez riešenia. Rozhodol sa vrátiť na pumpu, kde si svoj nápoj zakúpil. Ochotná zamestnankyňa s ním prešla fľašu po fľaši, aby skontrolovali, či nie je podobný problém aj v inom tovare. Nič nenašli a tak sa šokovaný muž odobral preč. Vedel, že pumpa ani jej zamestnanci za túto chybu nie sú zodpovední. Konal ale ďalej. Nápoj aj spolu s plesňou sa rozhodol poslať na rozbor. Na výsledky sa žiaľ bude musieť počkať.

Ranné osvieženie prekazil nechutný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Svojim príbehom chcel Bratislavčan upozorniť ostatných ľudí, aby sa radšej vždy poriadne pozreli nato, čo kúpili. To znechutenie, ktoré zažil by neprial nikomu. 

 

 

Viac o téme: PleseňPitieFľaša
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu