Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mamička kŕmila dcérku (1) zmrzlinou z Tesca: FOTO Na dne objavila poriadny hnus

Bethannie Jayová a zmrzlinová Zobraziť galériu (3)
Bethannie Jayová a zmrzlinová "delikatesa". (Zdroj: FB/Bethannie Jay)

NOTTINGHAM - Naozaj nechutná fotografia ukazuje, že na dne misky so zmrzlinou sa nachádzalo surové mäso. Žena ňou kŕmila iba ročné dievčatko, ktoré väčšinu z nej zjedlo.

Bývalý zamestnanec McDonald's zverejnil FOTO z prevádzky: Hnus, aký ste ešte nevideli

Bethannie Jayová z Nottinghamu si v obchodnom reťazci kúpila zmrzlinu, čo však našla na dne balenia mrazenej pochúťky, ju totálne šokovalo. Jej sestra kŕmila ročnú neter vanilkovou zmrzlinou, keď na dne misky našla nejaké surové mäso, pravdepodobne bolo z kuraťa alebo rýb. Dievčatko však väčšinu zmrzliny už zjedlo.

Mamička kŕmila dcérku (1)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Bethannie Jay)

Bethannie sa o svoju skúsenosť podelila s priateľmi na Facebooku: „Moja sestra kŕmila dcérku zmrzlinou, na spodku balenia zmrzliny však našla nechutné surové mäso. Prišlo nám z toho zle a báli sme sa o dieťa, pretože väčšinu zmrzliny už zjedlo. Neriešila by som to, keby tú zmrzlinu moja neter už nezjedla. Ak je vám z toho zle, chápem to, pretože to je úplne nechutné.“ Zmrzlinu kúpila v obchodnom reťazci Tesco Extra v Top Valley v Nottinghame.

Mamička kŕmila dcérku (1)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Bethannie Jay)

Spoločnosť Tesco okamžite na tento príspevok reagovala a nešťastnej zákazníčke ponúkla finančné odškodnenie. „Naozaj je nám ľúto, že ste mali takúto nepríjemnú skúsenosť,“ uviedla hovorkyňa spoločnosti Tesco. Požiadala Bethannie, aby produkt reklamovala, pretože bolo potrebné celý tento prípad ešte vyšetriť. „Staráme sa o to, aby naši zákazníci mali k dispozícii potraviny tej najlepšej kvality, čiže z takéhoto incidentu sme poriadne vykoľajení,“ dodala podľa Daily Star.
 

Viac o téme: ZmrzlinaMäsoTescoSťažnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu