Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO zo Slovenska valcuje internet: Dievčatko (2) sa márne pokúša vysloviť zákerné slovko

Povedz „tyčinky“! Zobraziť galériu (2)
Povedz „tyčinky“! (Zdroj: Facebook/Ivett Kunstarova)

BRATISLAVA – Dcérka Slovenky Ivett je nesporne kandidátkou na najpodarenejšie dievčatko zo Slovenska. Malej okatej slečne robí problém výslovnosť niektorých slov, a práve to je na nej najpodarenejšie. Z videa, ktoré teraz baví Slovensko, nespustíte oči!

„Tyčinky,“ povedala mama dcérke slovko, ktoré má dievčatko problém vysloviť správne kvôli písmenu t na začiatku. Namiesto neho neustále opakuje „pyčinky“. Video zmätených pokusov dievčatka zverejnila mama Ivett na Facebooku a spustila tým hotovú mániu. „P-p-p-pyčinky“ sú odteraz hitom internetu! 

Zdravotná sestra neverila vlastným očiam: Dieťa začalo chodiť už minútu po pôrode!

„Odmala je to veľká herečka a zabáva od narodenia. Ako ročná už vedela krásne vysloviť r,“ prezradila nám hrdá mama. Hoci už dievčatko rozpráva veľmi čisto, slovo „tyčinky“ je preňho skrátka začarované. Mama malej slečny zvykne videá na Facebooku zdieľať len súkromne, ale nepozornosť zavinila, že sa teraz jedno z nich zaradilo medzi najpopulárnejšie na sociálnej sieti.

„Veľmi rada spieva, tancuje a so všelijakými vecami pripomínajúcimi mikrofón stojí pred zrkadlom, rozpráva a vymýšľa rôzne príbehy,“ opísala mama. Takisto do rúk často berie knižky. „Máme doma čertíka v anjelskom prevedení,“ doplnila Ivett, podľa ktorej dievčatko nekomolí len slovo tyčinky, ale aj Pannu Máriu, z ktorej sa mu nedopatrením podarilo urobiť „Pandu Maru“.

VIDEO zo Slovenska valcuje
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Ivett Kunstarova)

Viac o téme: DievčatkoTyčinkyVirálVýslovnosťPyčinky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu