Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Starostlivá mamička natrela dcérku opaľovacím krémom: FOTO Do pol hodiny nastalo peklo

Kylaina mamička varuje ostatných rodičov Zobraziť galériu (3)
Kylaina mamička varuje ostatných rodičov (Zdroj: Foto: FB/Rebecca Cannon)

BOTWOOD - O najhoršom okamihu svojho života rozpovedala mamička Rebecca. Svoju polročnú dcérku natrela opaľovací krémom, aby ju chránila, a spoločne sa vybrali na prechádzku. Po niekoľkých minútach ostala v poriadnom šoku. Krém spálil jej dievčatku tváričku.

Zúfalá mamička Rebecca Cannonová z kanadského Botwoodu teraz varuje ostatných rodičov. Poriadne trápenie jej spôsobil nebezpečný opaľovací sprej. Pred tým, než ho naniesla svojej dcérke, si pozorne prečítala návod. Po tom, keď sa uistila, že je vhodný aj pre maličké deti, natrela ho dievčatku, píše portál today.com.

Starostlivá mamička natrela dcérku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB/Rebecca Cannon)

S dcérkou potom vyrazili na prechádzku. Aj napriek tomu, že opaľovací krém mal ochranný faktor 50, len polročná Kyla utrpela popáleniny druhého stupňa. Kozmetika ju neochránila, práve naopak. Celá opuchnutá skončila v nemocnici. Podľa lekárov dievčatko zrejme dostalo silnú alergickú reakciu na nejakú zložku prípravku. "Bola úplne červená, všade mala pľuzgiere. Jediná mala na tvári ten sprej a iba ona sa tak spálila," opísala Rebecca. 

Starostlivá mamička natrela dcérku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB/Rebecca Cannon)

Na druhý deň dievčatko z nemocnice prepustili. Je v poriadku, no stopy po popáleninách miznú pomaly. Mamička sa so svojím zážitkom podelila a na sociálnej sieti varuje pred nebezpečným prípravkom aj ostatných rodičov. Rebecca natrela dcérke opaľovací sprej značky Banana Boat. Na Slovensku ho nekúpite. 

Viac o téme: KozmetikaDievčatkoOpaľovací krám
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu