Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Predpoveď počasia na víkend poteší domasedov: Vytiahnite knihy a mopy, všade samá voda

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Na posledný tropický víkend môžete najbližšie dni len nostalgicky spomínať, pretože jeho scenár sa nezopakuje. V sobotu aj nedeľu by malo liať ako z krhly!

Piatok

Záver týždňa bude poznačený veľkou, prechodne zmenšenou oblačnosťou. Na viacerých miestach hrozia prehánky, dážď, miestami i búrky. Najvyššia denná teplota dosiahne 22 až 26, na Kysuciach, Orave, v Liptove a na Spiši okolo 20 stupňov Celzia. Teplota na horách vo výške 1 500 metrov vystúpi na  zhruba 12 stupňov Celzia. Viať bude slabý premenlivý vietor, ktorý pri búrkach prechodne zosilnie. 

Deti prežili chvíle hrôzy: Ihrisko v Nemecku a park v Paríži zasiahol silný blesk

Predpoveď počasia na víkend
Zobraziť galériu (4)

Sobota

Sobota bude polooblačná až oblačná. V noci len ojedinele, ale cez deň sa miestami vyskytnú prehánky alebo búrky. Najnižšia nočná teplota klesne na 15 až 9 stupňov. Najvyššia denná teplota vystúpi na 22 až 27, na Kysuciach, Orave, Liptove a Spiši okolo 20 stupňov Celzia. Zafučí len slabý premenlivý vietor, ktorý pri búrkach prechodne zosilnie.

Predpoveď počasia na víkend
Zobraziť galériu (4)

 

Skvelý TIP na víkend. Vyskúšajte najlepšie vína za zvýhodnenú cenu.

Nedeľa

Posledný víkendový deň by mal byť podľa Slovenského hydrometeorologického ústavu (SHMÚ) polooblačný až oblačný. V noci iba ojedinele, cez deň však budú miestami prehánky, výnimočne aj búrky. Najnižšia nočná teplota klesne na 15 až 11, v dolinách na okolo 9 stupňov Celzia. Najvyššia denná teplota dosiahne 23 až 27, na Orave, Liptove a Spiši miestami okolo 21 stupňov Celzia. Oblačné počasie bude sprevádzať slabý premenlivý vietor, ktorý pri búrkach prechodne zosilnie.

Predpoveď počasia na víkend
Zobraziť galériu (4)

 

Viac o téme: Predpoveď počasia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu