Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Matka siamčat v šoku: Za chlapcov sa nehanbím!

BRATISLAVA - Mladá mamička Majka sa včera mohla opäť stretnúť s milovanými dvojičkami. Pritom sa objavili informácie, že vraj sa za nich hanbí!

Z tejto správy ostala v šoku, kruté obvinenie ju rozplakalo. Synov videla prvý raz v piatok pred prvou operáciou, na druhé stretnutie musela počkať celý víkend. Chlapci sa totiž zotavovali po operačnom zákroku. Teraz sa siamské dvojičky Marek a Miško preberajú z umelého spánku, ich stav je stabilizovaný a bez komplikácií.

„Nevedela som sa dočkať, kedy ich opäť uvidím! Aj keď som chcela byť pri nich hneď po operácii, lekári ma upozornili, že to nie je dobrý nápad. Jednak som ani ja nebola po cisárskom reze v úplnom poriadku, a navyše som nechcela k deťom zvonku doniesť žiadne bacily. Veď sú takí krehunkí! Musím byť opatrná,“ vysvetľuje mamička Majka. Je šťastná, že zdravotný stav chlapcov sa vyvíja priaznivo a operačné rany sa rýchlo hoja.

Marek a Miško sú síce ešte v umelom spánku, ale lekári ich pomaly začali prebúdzať. „Ak všetko dobre pôjde, blíži sa deň, keď s nimi budem môcť byť stále a nebudem k nim chodiť iba na návštevu,“ dodáva Majka. Nad špekuláciami, ktoré sa objavili v médiách, že sa za svojich synov hanbí, len neveriacky krúti hlavou.

„Je to absolútny nezmysel! Svojich synov milujem takých, akí sú. Je pochopiteľné, že v tehotenstve som nemala potrebu každému na počkanie rozprávať o tom, že moje bábätká budú spojené. Navyše som nemala stopercentnú istotu, že pôrod dopadne dobre a synovia prežijú,“ vysvetľuje mladá Majka a dodáva: „Synovia pre mňa sú a vždy ostanú tými najkrajšími deťmi na svete. Nikdy v živote sa nebudem hanbiť za to, že sú zrastení.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu